kas tam anime nights gero yra? nes kažkaip nei kiek nedomina, nei žmonės, kurie ten eina, nei anime, kuriuos ten rodo. koks tolkas dar iš to renginio dar gali būt?
Anata baka? XD Tu pats bent karta nuvaryk į kokį anime renginį ir galėsi sakyt kas patiko, o kas ne. Manau tikrai verta, jeigu nebuvai.
dynce Japonas
Pranešimai : 324 Taškai : 347 Reputacija : 22 Prisijungė : 2011-12-22 Amžius : 32 Miestas : Šiauliai/ Žagarė
Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Tr. 05 02, 2012 6:11 am
Nežinia kas nutiko. Kaip sensėjus turėčiau čia dažniau lankytis ir kažką daryti, bet negaliu. Atsiprašau už siaubingą apsileidimą, bet man gi egzaminai. Negaliu tūsinti tiek, kiek anksčiau...
Murasaki Samurajus
Pranešimai : 59 Taškai : 63 Reputacija : 4 Prisijungė : 2011-12-22 Amžius : 30 Miestas : Raseiniai
Aš buvau (: Smagus renginys, tik tikėjausi daugiau grupių ir galėjo kiek atsakingiau paskirstyti grupes, dabar kai kur vieni kitus užgoždavo, o tai nelabai gerai
Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Št. 05 26, 2012 5:45 am
Sveiki žmonės iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, gal kas turi laiko ir noro nuo birželio 13 iki 23 priimti pernakvoti du turistus? atvažiuoja draugas iš Japonijos ir kadangi nenoriu jo palikti vieno tai teks trankytis kartu po Lietuvą, o tai kainuoja labai nemažai sakyčiau...
gal buvo tokiu, kurie vos negavo infarkto ketvirtadieni įsijungę btv ir pamatę Gackt? xD aš pati pamačius jį pamaniau, kad man reikia nauju akinių :D bet ne, pasirodo ten 2010 metu filmas "Bunraku" kuriame jis vaidino...koks mažas pasaulis :D
dynce Japonas
Pranešimai : 324 Taškai : 347 Reputacija : 22 Prisijungė : 2011-12-22 Amžius : 32 Miestas : Šiauliai/ Žagarė
Tai va va, aš ir galvojau, kad susipykau su savo akiniais xD bet paskui prisiminiau kad internete skaičiau apie kažkokį amerikietišką filmą, kurim Gackt vaidino ir BAM! Tą filmą rodo per Lt kanalą...ir dar Btv, kurio beveik nežiūriu xD
Bet rimtai, kai per TV pamatai JP filmą (užtenka ir vieno JP aktoriaus) būna vos ne pasaulinis įvykis XD Ir visai nesvarbu, kad filmas neįdomus ir, kad šiap niekada tokio nežiūrėčiau XD (ką padarysi, diagnozė - FANGIRL) Jums buvo įdomus Bunraku? Man ne, žiūrėjau vien dėl to, kad norėjau į Gackt pasižiūrėti