tadadadaam! susipažinkit - Yohio, 16 metų vaikinas iš Švedijos, neseniai padaręs savo visual kei debiutą Japonijoje :D Švedijoje turi savo visual kei grupę, o Japonijoje pasirašė sutartį su Universal Music Japan kaip solistas...tokio visual kei nelabai klausau, bet jo daina man praėjo xDD
tadadadaam! susipažinkit - Yohio, 16 metų vaikinas iš Švedijos, neseniai padaręs savo visual kei debiutą Japonijoje :D Švedijoje turi savo visual kei grupę, o Japonijoje pasirašė sutartį su Universal Music Japan kaip solistas...tokio visual kei nelabai klausau, bet jo daina man praėjo xDD
Gaila dauguma anime matęs, nebent tik dėl "Hotarubi no Mori e" varyčiau, nes tikrai verta pamatyt, bet Vilniuje tiek pinigu ištaškiau, kad nieko beveik neliko XD
dynce Japonas
Pranešimai : 324 Taškai : 347 Reputacija : 22 Prisijungė : 2011-12-22 Amžius : 32 Miestas : Šiauliai/ Žagarė
Aš tikriausiai ne kiek dėl anime, bet dėl meet'ų ir šeip linksmo peržiūros važiuoju... Be to po gimtadienio pinigų prisikaupė bent "naudingai" išleisiuXD
Manau jam jau daugiau negu 16 :D Džiaugiuosi, kad jis parodė balsą savo. Daina patinka labai. Geras jis, bet vis vien mano Seike yra Seike. SEREMEDY yra geruliai. Jie gaus į kaulus vieną dieną, kai sutiksiu, nes taip ir neradau jų po kalėdų eglute. Muzika jų gan gera, o žmogai nerealūs jie xD Pamenu kai Seike pasakojo apie lietuvaites.... xDDDD
kas tam anime nights gero yra? nes kažkaip nei kiek nedomina, nei žmonės, kurie ten eina, nei anime, kuriuos ten rodo. koks tolkas dar iš to renginio dar gali būt?
dynce Japonas
Pranešimai : 324 Taškai : 347 Reputacija : 22 Prisijungė : 2011-12-22 Amžius : 32 Miestas : Šiauliai/ Žagarė
hm.. Man patiko anime nors nevisi, bet dauguma tikrai įdomus tai, kad anime žiūrėjau per kino teatro ekraną ir normaliu garsu. Dar buvo įdomūs mano draugai su kuriais turėjau progos susitiktXD cosplay ir dar kažkas diena vyko, bet nebuvau><