Wow... turbūt kol gyva vis šitą forumą aplankysiu, iki pakol jis visai sunyks. :DDD Yeah... tikriausiai nauja karta nesidomi J-Muzika, o "sena" karta jau basta amigo. :D
Octobereva Samurajus
Pranešimai : 79 Taškai : 82 Reputacija : 3 Prisijungė : 2012-07-13 Amžius : 30
O Dieve, kaip seniai čia buvau paskutinį kartą.. Net gėda.. O prisimenu senus laikus, kai negalėdavau be šito forumo nei dienos. Gera prisiminti ir tuo pačiu liūdna pasidaro...
WataRyuu Sensėjus
Pranešimai : 844 Taškai : 1699 Reputacija : 29 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 31
Na aplankyti forumą visada bus galima, tikiuosi, ir po 100 metų, nes sąmoningai jo netrinsiu. :D Jei netyčia ištrinsiu, tai žinokit, kad buvau nesąmoninga ir apsinešus.
Octobereva Samurajus
Pranešimai : 79 Taškai : 82 Reputacija : 3 Prisijungė : 2012-07-13 Amžius : 30
Aš dar mąsčiau prieš apsilankant, o jei jau bus ištrintas? Stebiuosi dar kaip savo slaptažodį atsiminiau. Ir apsidžiaugiau, kad radau dar gyvuojantį, nors ir pustuštį.
Perdaug yra ko veikti bet tyngiu :D Būtų faina, kad visi bent trumpam susirinktumėme čia ar kur.... Įdomu kaip atrodytų viskas. Ar vyktų pokalbis ar ką. Kur Gvauz? Be jo čia ne taip linksma :D
Dingęs kaip ir daugelis kitų.. O būtų tikrai smagu, jei daugiau žmonių susirinktų, bet nemanau, kad jau bus taip, kaip senais gerais laikais kaip prieš kokius 5 metus. :D
WataRyuu Sensėjus
Pranešimai : 844 Taškai : 1699 Reputacija : 29 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 31