| Flood'o kambarys | |
|
+10hoshii yomi_yomi Yoyochan Gvauz Mora LastQ Idechi dynce Taiyo WataRyuu 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Idechi Jau kietas
Pranešimai : 290 Taškai : 468 Reputacija : 26 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 33 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pen. 03 01, 2013 3:58 pm | |
| - Koharu rašo:
- Dar kpop klauso. Bet klauso ne dėl muzikos, o dėl gražių mergyčių ir berniukų. Ne kitaip. Bent aš taip manau. Klausykite, gal kas žinote kokių gražių tamsiaplaukių Japonijos rokerių? Amžius 20-25?
Tai ne tokios jau ir gražios tipinės korėjietes, kinietės palyginus su japonėm, čiuvus taip pat lengva atskirt, o jeigu kalbėt apie žvaigždės ir beždžionė išdažyta gražiai atrodys. | |
|
| |
Gvauz Naras
Pranešimai : 173 Taškai : 194 Reputacija : 17 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Sk. 03 03, 2013 12:36 pm | |
| - Yoyochan rašo:
- jaunimas sėdi feisbuke arba ask.fm'e.
ten nėra ką veikt... wtf? | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Sk. 03 03, 2013 2:02 pm | |
| Kiti ten randa ką veiktia :DDDD Šiap tai tiesa.
Na lat.fm geras dėl grupių visų... bet ten tikrai neleidžiu dienų. Bent jau aš. lol. |
|
| |
Idechi Jau kietas
Pranešimai : 290 Taškai : 468 Reputacija : 26 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 33 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Sk. 03 03, 2013 3:24 pm | |
| Tai dabar jaunimas be fb ir minutes negali gyvent, pažįstu tokiu nemažai. | |
|
| |
WataRyuu Sensėjus
Pranešimai : 844 Taškai : 1699 Reputacija : 29 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 31
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pir. 03 04, 2013 3:01 pm | |
| Kalbat kaip tikri seniai. :D Patys jauni, tik smegenų kur kas daugiau turit, ir dėmesio taip netrokštat, kaip tie fb ir ask.fm vergai. :D P.S. atsiprašau, kad dar nesutvarkiau rinkimų, arbų kitų turėjau, bet tuoj padarysiu. :D | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pir. 03 04, 2013 4:04 pm | |
| WataRyu, gal tu žinai kokių juodaplaukių Japonijos dainininkų, kurie būtų panašūs į metalistus? |
|
| |
WataRyuu Sensėjus
Pranešimai : 844 Taškai : 1699 Reputacija : 29 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 31
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pir. 03 04, 2013 6:31 pm | |
| - Koharu rašo:
- WataRyu, gal tu žinai kokių juodaplaukių Japonijos dainininkų, kurie būtų panašūs į metalistus?
Ahhahaha, šmaikšti tu. Žinojau daug, begalybę, kad net vardų nebeprisimenu, o dabar tai tik One Ok Rock klausau, tai nelabai galiu kažką doro patart. Kiek atsimenu ASAGI ilgais juodais plaukais buvo, kaip dabar nebežinau. :D Miyavi man visada labai patiko ir plaukai juodi.... buvo... ar yra? O.o Bet gitara tai jis nerealiai groja, dar nieko geresnio negirdėjau, bet ir neiškojau. :DDD juokauju, talentingas vyras ir lyg tai įtelpa į tuos rėmus, kurių tau reikia. Aoi iš the GazettE man labai patiko. Juodas paskutinį kartą, kai jį mačiau buvo. Vidoll labai gera grupė buvo. Vis dar gaila, kad išsiskyrė, gal todėl ir nustojau visual kei taip domėtis... Jui labai gražus, ne visada juodaplaukis, bet gražus ir į metalistą kartais panašus. Jeigu dar galvoj pasiknisčiau, gal ką geresnio atrasčiau. :D Tikiuosi bent kiek padėjau. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Sk. 03 10, 2013 1:14 pm | |
| |
|
| |
WataRyuu Sensėjus
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pir. 03 11, 2013 1:27 pm | |
| Man tinka, jei dienos geros. | |
|
| |
Gvauz Naras
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pir. 03 11, 2013 10:52 pm | |
| | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pen. 03 22, 2013 3:31 pm | |
| - WataRyuu rašo:
- Koharu rašo:
- WataRyu, gal tu žinai kokių juodaplaukių Japonijos dainininkų, kurie būtų panašūs į metalistus?
Ahhahaha, šmaikšti tu. Žinojau daug, begalybę, kad net vardų nebeprisimenu, o dabar tai tik One Ok Rock klausau, tai nelabai galiu kažką doro patart. Kiek atsimenu ASAGI ilgais juodais plaukais buvo, kaip dabar nebežinau. :D Miyavi man visada labai patiko ir plaukai juodi.... buvo... ar yra? O.o Bet gitara tai jis nerealiai groja, dar nieko geresnio negirdėjau, bet ir neiškojau. :DDD juokauju, talentingas vyras ir lyg tai įtelpa į tuos rėmus, kurių tau reikia. Aoi iš the GazettE man labai patiko. Juodas paskutinį kartą, kai jį mačiau buvo. Vidoll labai gera grupė buvo. Vis dar gaila, kad išsiskyrė, gal todėl ir nustojau visual kei taip domėtis... Jui labai gražus, ne visada juodaplaukis, bet gražus ir į metalistą kartais panašus. Jeigu dar galvoj pasiknisčiau, gal ką geresnio atrasčiau. :D Tikiuosi bent kiek padėjau. Padėjai esu labai Tau dėkinga Gal dar ką iš atminties galėtum išknisti? |
|
| |
WataRyuu Sensėjus
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pir. 03 25, 2013 4:27 pm | |
| - Koharu rašo:
- WataRyuu rašo:
- Koharu rašo:
Ahhahaha, šmaikšti tu. Žinojau daug, begalybę, kad net vardų nebeprisimenu, o dabar tai tik One Ok Rock klausau, tai nelabai galiu kažką doro patart. Kiek atsimenu ASAGI ilgais juodais plaukais buvo, kaip dabar nebežinau. :D Miyavi man visada labai patiko ir plaukai juodi.... buvo... ar yra? O.o Bet gitara tai jis nerealiai groja, dar nieko geresnio negirdėjau, bet ir neiškojau. :DDD juokauju, talentingas vyras ir lyg tai įtelpa į tuos rėmus, kurių tau reikia. Aoi iš the GazettE man labai patiko. Juodas paskutinį kartą, kai jį mačiau buvo. Vidoll labai gera grupė buvo. Vis dar gaila, kad išsiskyrė, gal todėl ir nustojau visual kei taip domėtis... Jui labai gražus, ne visada juodaplaukis, bet gražus ir į metalistą kartais panašus. Jeigu dar galvoj pasiknisčiau, gal ką geresnio atrasčiau. :D Tikiuosi bent kiek padėjau. Padėjai esu labai Tau dėkinga Gal dar ką iš atminties galėtum išknisti? Jau sunkiau knistis atminty. Ne tas amžius, kad lengva būtų prisiminti... Iš tikrųjų tai man jaunas gražus Shiniya Dir en Grey buvo. Dabar Taka iš Oke Ok Rock toks visai nieko... Yamapi ne jrock'eris bet man tai jis gražus, į metalistą nė velnio nepanašus, bet gražus. Alice Nine Hiroto labai gražus, bet kažkaip blondinas jis dažniau. :D Satoshi iš Girugamesh gražus, juodaplaukis, kiek pamenu ir visai į metalistą panašus. Šiaip jie visi keturi kažkada buvo juodaplaukiai, visi į metalistus panašūs, tai šitie lyg ir visi keturi tinka. :D Nebesugalvoju.... :DDDD atmintis nebe ta :DDDD | |
|
| |
Yoyochan Samurajus
Pranešimai : 133 Taškai : 142 Reputacija : 8 Prisijungė : 2011-12-22
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Št. 04 20, 2013 4:26 am | |
| tai va. sėdžiu in shibuya ir nž ką veikt. būna ir taip :DD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Tr. 04 24, 2013 9:11 pm | |
| bwhahahahah kaip taip sugebi??????? VEIK KĄ NORS! |
|
| |
Yoyochan Samurajus
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Kv. 04 25, 2013 12:07 am | |
| nu nes tą dieną kai rašiau buvau tik atvažiavus :DDDD bet šiaip vienai, be apsipirkinėjimo, Shibuyoj tikrai nėra ką veikti. ryt arba savaitgalį jei rasiu laiko varysiu į HARAJUKU hehe :D | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Kv. 04 25, 2013 9:29 am | |
| |
|
| |
Yoyochan Samurajus
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Št. 04 27, 2013 4:54 am | |
| | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Št. 04 27, 2013 3:57 pm | |
| čia konkursui. jei laimėsiu. gausiu susitikimą/turą su PLUNKLOCK grupe po užkulisius + plakatas :D
Padėkite laimėti.
Kanzen sakė būti originaliais tai tai ir padariau XDDD Ten aš ta Kristina, jei ka XD |
|
| |
Gvauz Naras
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Kv. 05 09, 2013 10:26 am | |
| | |
|
| |
Yoyochan Samurajus
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Kv. 05 09, 2013 1:04 pm | |
| pažiūrėkit kas parsirado :DD | |
|
| |
WataRyuu Sensėjus
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Kv. 05 09, 2013 1:41 pm | |
| Iš viso, kas nutiko, kad kažkaip daug žmonių buvo prisijungę per paskutines 24 valandas? O.o Buvau pripratus matyti, kad nieko nevyksta... Net rinkimų nedariau sąmoningai, nes nėra nei ką dėti, nei už ką balsuoti. :D Savavališkai juk nedėsiu. :DDDD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Kv. 05 09, 2013 1:49 pm | |
| |
|
| |
Yoyochan Samurajus
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Pen. 05 10, 2013 3:27 am | |
| gvauz parašas taip prajuokino :DD | |
|
| |
Yoyochan Samurajus
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Sk. 05 12, 2013 1:21 pm | |
| taigi. šiandien ryte pamačiau, kad One Ok Rock turi tris koncertus Yokohamj šį mėnesį ir labai norėjau nuvaryt, net buvau nusiteikus paaukoti tuos 6000 jenų koncertui, bet dabar pamačiau, kad visi trys koncertai SOLD OUT, tai sėdžiu vos neverkdama, o jie man net ne taip jau labai ir patinka ;(((((((((( gal kas žino kokia gera grupė gegužę arba birželio pirmoje pusėje koncertuos Tokijuj, Yokohamoj ar Saitamoj? | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Antr. 05 21, 2013 6:40 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys | |
| |
|
| |