PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Takagi Shinpei

Go down 

Kaip vertinate šį aktorių?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Takagi Shinpei   Pir. 12 19, 2011 8:50 pm

    oficialus puslapis: Takagi Shinpei
    Vardas: Takagi Shinpei
    Japoniškai: 高木心平
    Profesija: Aktorius
    Gimimo data: 985-10-22
    Šalis/Miestas: Japonija/Nagoya/ Aichi,
    Ūgis: 178 cm
    Kraujo grupė: A
    Šeima: brolis dvynys Takagi Manpei
    Talentų agentūra: Stardust Promotion
    Informacijos šaltiniai: DramaWiki/ Mydramalist

      Filmografija:

    Filmai:
      2007 Arena romance [Oikawa Satoru]

    JDoram'os

      2011 Ouran koukou hosuto kurabu [Hitachiin Hikaru]
      2010 Indigo no yoru [Mosaku]
      2009 Hyouryuu netto kafe [Nishino Satoshi]
      2009 Meichan no shitsuji [Akabane Sakon]

Spoiler:
 
Spoiler:
 
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Takagi Shinpei
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: