PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Takagi Manpei

Go down 

Kaip vertinate šį aktorių?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Takagi Manpei   Pir. 12 19, 2011 8:51 pm

    oficialus puslapis: Takagi Manpei
    Vardas: Takagi Manpei
    Japoniškai: 高木万平
    Profesija: Aktorius
    Gimimo data: 1985-10-22
    Šalis/Miestas: Japonija/Nagoya/ Aichi,
    Ūgis: 178 cm
    Kraujo grupė: A
    Šeima: brolis dvynys Takagi Shinpei
    Talentų agentūra: Stardust Promotion
    Informacijos šaltiniai: DramaWiki/ Mydramalist

      Filmografija:

    Filmai:
      2009 Enjin sentai gouonjaa tai gekirenjaa [Fukami Retsu]

    JDoram'os

      2011 Ouran koukou hosuto kurabu [Hitachiin Kaoru]
      2010 Indigo no yoru [Moichi]
      2009 Ninkyou herupaa [Koga Kensuke]
      2009 Meichan no shitsuji [Akabane Ukon]
      2008 Cafe kichijoji de [Minakawa Hifumi]
      2007 Juuken sentai gekirenjaa [Fukami Retsu]


Spoiler:
 
Spoiler:
 


Paskutinį kartą redagavo hoshii, Pen. 07 27, 2012 11:52 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Takagi Manpei   Tr. 05 09, 2012 8:45 am

Kaip suprasti jo gimimo data? XD Vienetuko trūksta ar kaip?

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Takagi Manpei
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: