Pranešimai : 364 Taškai : 644 Reputacija : 3 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 32 Miestas : Šiauliai
Temos pavadinimas: Ką manote apie ne japoniškas Jgrupes/atlikėjus? Antr. 12 20, 2011 6:54 pm
Ką manote apie tai, kad yra grupių, kurios atlieka panašią muziką į Japonišką ar ją plagijuoja? (pvz.: Cinema bizarre, DNR feat Luminor)
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Ką manote apie ne japoniškas Jgrupes/atlikėjus? Tr. 08 01, 2012 7:18 am
Nepatinka man nei tie CB nei kiti, kurie plagijuoja Visual Kei. Jie atrodo mažumėlę tragiškai ( gerai, labai tragiškai.). Bet pateisinu kai kurios, tarkime man visai patinka Leah. Amerikietė atliekanti Jpop dainas.
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Ką manote apie ne japoniškas Jgrupes/atlikėjus? Tr. 08 01, 2012 10:08 am
Visual kei yra stilius, kurį betkas gali jį atlikti. Tik reikia gerai atilikti. lol. Nesu prieš juos. Jie juk ne japonai ir japoniškomis grupėmis nebus, o bus pasirinkę stilių kilusį iš Japonijos. Pateisinu juos. Man patinka Seremedy.
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Ką manote apie ne japoniškas Jgrupes/atlikėjus? Kv. 08 02, 2012 11:52 am
appl- na iš tiesų gal esu tik nusistačiusi todėl, nes neatradau dar tokios grupės, kuri man labai patiktų.
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Ką manote apie ne japoniškas Jgrupes/atlikėjus? Kv. 08 02, 2012 2:07 pm
žinau, kad tokių grupių yra mažas pasirinkimas ir sunku rasti ką patinkančio. Jmuzikoje yra didesnis pasirinkimas~
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: Ką manote apie ne japoniškas Jgrupes/atlikėjus?