J-Music
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortalPortal  rodiklisrodiklis  IeškotiIeškoti  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Prisistatymas

Go down 
+9
Joli
ryuk
Bachiko-chan
Gvauz
cuzimstupid
Idechi
Vistlip
dynce
WataRyuu
13 posters
AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
WataRyuu

Taškai : 1699
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 31

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPir. 12 19, 2011 2:11 pm

Tiems kas apie save gali kalbėti ir netgi visą romaną parašyti. ^^
Prisistatymas be anketos.
Šioje temoje negalima sveikintis su prisistačiusiais ir šiaip flood'inti!
Tačiau yra keli reikalavimai: vardas ir gimimo data.
Atgal į viršų Go down
dynce
Japonas
dynce

Taškai : 347
Reputacija : 22
Prisijungė : 2011-12-22
Amžius : 32

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPen. 12 30, 2011 1:08 pm

Kadangi niekas nedrįsta pradėti tai me susikaupia ir būsiu pirma.
Uh sveiki visi nepamenu kiek jau laiko esu forume ir net keista, kad nei vieno iš jūsų nepažįstu, bet tai ne esmė.
Mano vardas Dainora, gimiau 1992 metų gražia balandžio 13 diena. Užaugau ir vis dar karatais ten grįžtu į miesteli kuris yra už devynių jūrų, devynių girių pačiame Lietuvos pasienyje žmones tą vietą vadina Žagare, o dar tiksliau gyvenu Stungiuose... Kadangi esu studentė ir mokausi Šiauliuose tai ten pastaruoju metu prabūnu ilgiausiai. Studijuoju kaip jau minėjau Šiaulių universitete istoriją. Tai netik mano būsima specialybė, bet ir mano hobis.
Apie save galėčiau pasakyt, kad esu akinančio grožio, ilgų spindinčių plaukų ir gilių žydrų akių... na ok juokauju neatrodau įspūdingai, esu vidutinio ūgio neturiu jokių ypatingų bruožų. Mano plaukai jau kuris laikas nudažyti juodai, akys mėlynai pilkos...
Esu labai savikritiška ir pesimistė stengiuosi būt tolerantiška. Tikriausiai mano labiausiai išskirtinis bruožas mėgstu pakovot su malūnais negaliu pakęs neteisybės ir tikiu, kad yra pasaulyje gėris. Esu labai patriotiška ir už viską labiausia myliu Lietuvą. Ir net jei visi lietuviai išvyks į užsienį aš visada liksiu Lietuvoj... Kas dar esu nedraugiška ir karatais egoistė. Be to jau senai pardaviau sielą susitiksim mielieji pragare^^
Priėjau svarbiausia dalį: kodėl aš šiame forume? tai prieš kelis metus na gal 4 nepamenu jau kada susidomėjau Japonijos kultūra. Aišku viskas prasidėjo nuo anime ir atėjo iki muzikos jau nepamenu nei pirmos dainos, nei pirmos išgirstos grupės, bet tikriausiai draugų įtaką pradėjau pradėjau domėtis jmusic ir mono pirmoji pamilta grupė buvo Exist Trace jos buvo mano mylimiausios iki tos dienos kai pamilau Diru. Jie didžiausia pėdsaką paliko mano širdyje.. Klausiau nemažai jrock grupių laikui bėgant jos labai keitėsi pastaruoju metu muzika mano gyveni užima labai nedaug laiko nebeturiu laiko domėtis ir kartais, net klausytis... Bet kai pasensiu savo senatvės džiaugsmui prisiminsiu visas grupes kurias mylėjau ir pasiklausysiu jų ir pasidomėsiu kaip jiems sekas ( jei jie dar bus gyvi)...
Tai vat ačiū už dėmesi, ačiū, kad perskaitėt mano blevyzgas^^
Atgal į viršų Go down
Vistlip
Apšilęs
Vistlip

Taškai : 28
Reputacija : 0
Prisijungė : 2011-12-30
Amžius : 28

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPen. 12 30, 2011 1:39 pm

ehh, tai va, tada ir aš pasisakysiu ^^
Esu Viktorija, man 15 metų, gyvenu didžiausioje saloje Lietuvoje, Rusnėje.
Prie pat vandens, prie pat Rusijos sienos..
Rusjos miškus matau per langą.
Tai va, mano hobis Japonija, arba kitaip Japonologija.
Neturiu geros galvos, bet apie Japoniją atsimenu beveik viską ką esu skaičius, visas datas, skaičius ir pan. Tiesiog man tai įdomu.
Taigi, save apibūdinti sunkiausia, esu nelabai aukšta, 173, vidutunio sudėjimo.
Plaukų spalvos net negaliu pasakyt, ji keičiasi labai dažnai.
Vakar buvo dar ruda, šiandien jau pusę galvos raudona.
Akys irgi, labai dažnai keičia spalvą, kartais būna mėlynos, kartais žalios, arba geltonai pilkom.
Muzika.. muzika užima visą mano gyvenimą. Nors ne, Japonija. Per ją, net neturiu laiko daryti namų darbų ;D
Taigi, mano mėgstamiausia grupė yra Vistlip. Mano inspiration Rui...
Dievinu šitą grupę, jų muziką, ir viską viską kas su jais susieja...
Mano pirmoji grupė buvo Lolita23Q, kurią iki šiol gerbiu.
Užaugau su Tokio Hotel dainom, jau nuo kokios 4 klasės...
Jau metai, kaip man jie nepatinka, ir metai, kaip domiuosi Japonija. Tiksliau bus sausio 6 dieną.
Myliu savo kambario sienas, jei ant jų nebūtų plakatų, turbūt numirčiau, arba jausčiausi kaip kaleime.. Nėra jų labai daug. Gal kokia 30.
Bet vistiek, man tokia palaima... Ir dar + tai JRock plakatai ir iškarpos.
Kuriems aš savo visus pinigus išleidau.
Taigi, turiu silpnybę Tumblr, mano kompiuteris pilnas Visual Kei grupių nuotraukų..
Taip pat, Youtube.. čia yra šių laikų dievas.. negaliu nei dienos iškęst nepažiūrėjus kokio video apie JRock.
Tai va, apie dievą.. netikių tuo, ko nepamatau. Netikiu ir dievu. mano dievas Rui iš Vistlip ; D
Tai tiek manau, jei kas domina, klauskit (: sėkmė
Sensėjus
WataRyuu

Taškai : 1699
Reputacija : 29
Amžius : 31

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPen. 12 30, 2011 2:17 pm

Prisistatysiu ir aš.^^
Visi mane žino jau beveik 4 metus. Gimiau 1993.11.13. Vis dar esu tokia pati WataRyuu kaip ir anksčiau. Esu totali optimistė, stengiuosi matyti tik gerąją pusę, bet tuo pačiu esu nežmoniškai jautri. Mane pravirkdyti lengviau nei pasikasyti galvą.
Hobis - šokiai ir muzika. Viskas.^^ Turbūt niekas daugiau manęs ir nedomina.
Tai tiek, malonu susipažinti. Ir linkiu gero laiko forume.^^

Paskutinį kartą redagavo WataRyuu, Antr. 02 14, 2012 4:39 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPen. 12 30, 2011 3:08 pm

Taip pat čia esu jau ilgą laiką ir niekados neprisistatau so...
Kristina, bet mane vadina appl-.
Gimusi 1993.09.01 (baisesnę datą negalėjau pasirinkti gimti!! =__=') Tad man dar tik 18m. Tolerantiška nuo kojų pirštų iki ausų. Mėgstu klausytis kitų gyvenimų istorijų ir esu draugiška. Žmonės prie manęs tiesiog limpa, bet tai ištveriu, nes labai mėgstu bendrauti. Man amžinai reikia kažką planuoti ir turiu daug noro keliauti, bet ne visados tai pavyksta išpildyti. Dar mane vadina Užsienio Reikalų Ministre, nes bendrauju su daug užsieniečių. Viena nekalta grupė (GUIILD) mane pavertė gyvo garso koncertų holike. Viskas su Azijos šalių kultūra prasidėjo nuo mano brolio ir už tai jį gerbiu, nes sutikus šią kultūrą sutikau daug nerealių asmenybių...! Mane įkvepia ne viena asmenybė iš JP ar EU. Didelį pėdsaką mano širdyje paliko Dir en grey ir Lolita23q. Tikiuosi nesustoti šypsotis ir eiti į priekį!
Atgal į viršų Go down
Idechi
Jau kietas
Idechi

Taškai : 468
Reputacija : 26
Amžius : 33

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPen. 12 30, 2011 4:13 pm

Esu Povilas, gyvenu Klaipėdoje.
Gimiau 1991.03.21 Aš mokausi kompiuterinio projektavimo.
Japonijos kultūra pradėjau domėtis gana seniai, prieš kokius 7 metus, o viskas prasidėjo nuo anime.
Po to pradėjau Japonija domėtis labiau, to pasekoje ir jų muzika.
Man nelabai yra svarbus muzikos žanrai, o svarbiausia pati muzika, nors aš labiau linkęs prie sunkesnes muzikos.
Mėgstamiausia grupė vis dar lieka Dir en Grey ir sakyt turbūt nereikia kodėl.
Mane domina neįprasti, gražus ir įdomus dalykai. Esu optimistas ir nežinau tokio žodžio kaip depresija.

PS.: Jeigu privėliau klaidų, čia katinas kaltas, nes jis labai mėgsta ant mano laptopo užšokt XD
Atgal į viršų Go down
cuzimstupid
Atklydėlis
cuzimstupid

Taškai : 4
Prisijungė : 2011-12-22

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPir. 01 02, 2012 4:14 pm

Sveiki, esu Monika, gyvenu Palangoje. Lapkričio 2d. sukakojo 18 metų~
Japonijos kultūra domiuosi apie 4 metus (kiba 5 eina..? o.O). Kažkada sesė parodė Malicų "Beast of Blood" ir nuo to karto viskas kaip ir prasidėjo.. Anime kaip ir nebelabai te žiūriu, daugiau spoksau TV dramas. Esu labai toleratinška įvairių žanrų muzikai, mano playlist'e galima rasti visokio šlamšto (ir gėrio lol). Mėgstamiausia grupė - Acid Black Cherry (Yasu balsas - sex to my ears).
Eh.. na kaip ir viskas.. kadangi nemėgstu kalbėti apie save, tai gal tiesiog tuo viską ir baigsiu. (:
Atgal į viršų Go down
Gvauz
Naras
Gvauz

Taškai : 194
Reputacija : 17
Prisijungė : 2012-01-07

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPir. 01 09, 2012 1:55 am

Mindaugas iš Vilniaus aka Gvauz užsieny vadinamas Mister M., nes nesugeba nei nick, nei vardo ištart XD Mėgstu žiūrėt filmus, serijalus, anime, bet muzika labiau patinka XD
Dabar studijuoju vis dar.
Atgal į viršų Go down
Bachiko-chan
Atklydėlis

Taškai : 7
Prisijungė : 2012-02-14
Amžius : 32

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyAntr. 02 14, 2012 4:34 pm

Taigi, mane tikrai turite atsiminti,o jeigu neatsimenate, tai nieko baisaus, nes aš pati savo duomenų šitame forume neprisimenu >< Ankščiau lyg ir vadinausi Akuyukai-chan ar Lumina.Sorry,kad nepamenu.

Esu Eglė iš Kretingos.Man 19 metų, mokausi 12 klasėje.
Šeimoje esu vienitelis vaikas ><''
Vasaros metu savanoriauju Japoniškame sode ♥
Šiaip Japonija kokie 4-5 meteliai eina, tačiau jau domiuosi ir ne tik Japonija, bet ir Korėja, Kinija, Taivanu, Tailandu, Vietnamu.
Well, kaip pradėjau domėtis Japonija?
Kalti Buck-Tick, kurie mane privertė domėtis, kadangi draugė buvo atsiuntusi jų vieną dainą Dress, tai ties ta daina viskas ir prasidėjo. Klausiausi be perstojo vien šią dainą.Savaite laiko, kai nusprendžiau pasidomėti,kas tai per grupė ir tada prasidėjo naujų grupių paieškos.Informaicjos skaitymas apie japonija ir pan.
Ech, well klausausi įvairios muzikos, bet dideliausiai mylinų sunkią muziką ♥
O favoritai Buck-Tick, X Japan, Dir En Grey, The Gazette, Miyavi, Acid Black Cherry, Versailles ir daaaaug kitų n.n
LAAAbai senai anime žiūrėjau ir nebeprisiverčiu pažiūrėti O_O taip pat ir su j-doramomis ><''

So, so manau,kad užteks čia apie mane ♥

Atgal į viršų Go down
ryuk
Atklydėlis

Taškai : 4
Reputacija : 2
Prisijungė : 2012-03-15

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyKv. 03 15, 2012 1:23 pm

Esu Simona , 17m,registravaus į tuo metu pačią pirmą šio forumo versija,ir per tuos metus teko pamatyti kaip vienu metu pakilusi į aukštumas,nuslūgo visa japonijos fanatizmo banga...Bent muzikos srityje.Visu japonijos reikalu domiuosi apie 5-6metelius.
Mėgstu žiūrėti filmus,valgyti,vaikščioti į koncertus,muzika klausau nonstop,vasara mėgstu būti gamtoje,sodke kartkartėm ir nepakenkia :D
Mėgstamiausios grupės :Dirai,girai,despai,lynchai .
Pasiilgau senojo forumo,nes teko praleist netrumpą pacukystės laiką čia .Nostalgija :3

Paskutinį kartą redagavo ryuk, Kv. 03 15, 2012 1:25 pm. Redaguota 2 kartus(ų) (Reason for editing : grammar nazi)
Atgal į viršų Go down
Joli
Apšilęs

Taškai : 22
Reputacija : 2
Prisijungė : 2012-03-31
Amžius : 35

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyTr. 04 04, 2012 5:44 pm

Sveiki,
Aš Joli, kai kurie jau mane pažysta, bet... prisistatom vistiek linksmas
Esu Vilniete, gimusi 1989 kovo 28d. Esu atkakli, užsispyrusi, nuoširdi, bei geraširdiška asmenybė. Mėgstamiausia grupė jau daug metų buvo ir išlieka lynch. Klausiausi įvairios muzikos tiek gazette, dir en grey ir one ok rock... Japonija domėtis pradėjau draugės pagalba, paleido Sadie dainą ir nuo tada mano ausys pamilo tokio stiliaus dainas. Šiuo metu dirbu, gyvenu, stengiuos nepražūt...
Atgal į viršų Go down
SilVe
Atklydėlis

Taškai : 1
Prisijungė : 2012-04-30

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptySk. 05 13, 2012 3:19 pm

Aš Silvija, gimiau 1996.01.16( 16 metų man dabar)
Esu iš Ignalinos. Į šį portalą užklydau todėl, nes kažkur metai man patinka viskas kas susiję su Japonija. Šia šalimi domėtis pradėjau nuo anime. Tai tiek. linksmas
Atgal į viršų Go down
kenchii
Samurajus

Taškai : 154
Reputacija : 11
Prisijungė : 2012-01-05

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptySk. 05 13, 2012 4:10 pm

.

Paskutinį kartą redagavo kenchii, Kv. 07 21, 2016 9:14 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Sakura
Atklydėlis
Sakura

Taškai : 6
Prisijungė : 2014-06-22

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptySk. 06 22, 2014 9:11 am

Sveiki visi nauji ir seni žmonės!!!

Taigi esu Sakura, senieji forumo nariai mane dar turėtų prisiminti  bučkis Naujokai, deja ne.
Taigi mano istorija:
Buvau forumo narė nuo pat jo pradžios, susipažinau su daug mielų, Japoniją bei jos kultūra mylinčių žmonių. Buvo smagu, kartu dalyvavom forumo meet'uose, buvau viena iš jo organizatorių ir visada stengėmės sugalvoti kažką naujo. Buvo geri laikai... Taigi įstojusi mokytis į universitetą, j-music forumą kaip ir daugelį kitų veiklų pamiršau. Paskui pasikeitė mūsų forumo adresas ir... O siaube siaubeli, kažkoks nevidonas pavogė mano nick'ą.. taigi iš principo čia nesiregistravau. Dabar jau to vagišiaus nebėra ir aš vėl su Jumis.
Pabaigai: Labai norėčiau, kad šis forumas vėl atgytų ir vėl galėtume rengti linksmus meet'us  balionas 
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPir. 06 23, 2014 2:45 pm

Sveika, Sakura. Esu kaip ir naujokė,t..y iš kitos forumo kartos, tad manęs turbūt tikrai nepameni. Aš irgi palaikau mintį, kad forumas atgytų.  balionas gal turi kokių konkrečių minčių?
Atgal į viršų Go down
hoshii
Admin
hoshii

Taškai : 1775
Reputacija : 7
Amžius : 33

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas EmptyPir. 12 15, 2014 11:04 pm

Hoshii
Esu viena iš šio forumo įkūrėjų. Labai seniai mums su WataRyuu gimė geniali mintis sukurti J-Music forumą, nes žinoma, kaip ir visi Jūs mylėjom, mylim Japoniją ir jos muziką. Buvo smagu kai mūsų darbas buvo mylimas ir turėjome daug lankytojų, norėdamos geriausia - forumo vietą kelis kartus pakeitėme – et ir štai kas gavosi – liūdna. Bet džiugu, kad yra žmonių kurie jo dar nepamiršo.
O apie mane esu įvaizdžio kūrėja. Jau sena ganėtinai sakyčiau... 1991-02-23  (kam smalsu pasiskaičiuokit). Esu visokia – nelaba mėgstu pasakoti apie save. Tai tiek.
Atgal į viršų Go down
https://jmusic.4umer.com
Sponsored content

Prisistatymas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisistatymas   Prisistatymas Empty

Atgal į viršų Go down

Prisistatymas
Atgal į viršų 
Puslapis 11