Hei guys.. as kadaise cia buvau uzsiregistravus.. bet ar jus pakeitet foruma ar pratrynet neaktyvius zmones O_o.. nes teko isnaujo regintis.. norejau paklausti gal netycia kasnors noretu parduoti kerzus >D?
dynce Japonas
Pranešimai : 324 Taškai : 347 Reputacija : 22 Prisijungė : 2011-12-22 Amžius : 32 Miestas : Šiauliai/ Žagarė
Hei guys.. as kadaise cia buvau uzsiregistravus.. bet ar jus pakeitet foruma ar pratrynet neaktyvius zmones O_o.. nes teko isnaujo regintis.. norejau paklausti gal netycia kasnors noretu parduoti kerzus >D?
Grėtė grįžo yay kuo toliau tuo smagiau (: Taip mes persikraustėm, o neaktyvūs tingėjo prisiregistruoti
turiu jau kelis metus neaktyvius kerzus, jei iš Vilniaus, galiu parduot
Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Št. 02 11, 2012 8:57 am
Kai faina azijietė dainuoja lietuviškai. Hmzz.. Dėl tos viso reikalo K-pop vs.J-rock. Man asmeniškai patinka tiek Kpop tiek Jrock. Ir dievinu tiek Japonija tiek P.Korėja bet niekaip neapsisprendžiu kuri labiausiai patinka T_________T gėda
WataRyuu Sensėjus
Pranešimai : 844 Taškai : 1699 Reputacija : 29 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 31
Temos pavadinimas: Re: Flood'o kambarys Št. 02 11, 2012 9:22 am
Koharu rašo:
Kai faina azijietė dainuoja lietuviškai. Hmzz.. Dėl tos viso reikalo K-pop vs.J-rock. Man asmeniškai patinka tiek Kpop tiek Jrock. Ir dievinu tiek Japonija tiek P.Korėja bet niekaip neapsisprendžiu kuri labiausiai patinka T_________T gėda
Aha, aš irgi ir to, ir to klausau, ir nesuprantu, kas čia blogo? O.o Nes dabar visi stumia ant tų, kurie klauso K-pop. Kartais net į forumą nebesinori eiti, nes atrodo, kad čia kažkoks karo laukas tarp Japonijos ir Pietų Korėjos... Jei patinka J-Music ir dabar prisidėjo kažkas kitas, tai ar čia blogai? o.O
Idechi Jau kietas
Pranešimai : 290 Taškai : 468 Reputacija : 26 Prisijungė : 2011-12-19 Amžius : 33 Miestas : Klaipėda
O man K-pop nepatinka, nes jie dažniausiai apsiriboja tokiais žanrais: dance, electropop, hip hop ir R&B. Ir man toks jausmas susidaro, kad klauso ji tikrai dėl seksualiu merginų / vaikinų visi, nes kiek klausiau K-muzika, klipai tikrai nieko ypatingo ir naujo, nes korėjiečių muzikos didelė įtaka jaučiasi iš vakarų. Faktas, kad japonų muzika kur kas unikalesnė ir neįvertinta, bet tegul žmonės klauso ko nori. Dažniausiai kas labai populiaru vadinasi popsu.
Man patinka viskas, jei norėsiu klausysiu Byberio ar Gagos, jei norėsiu Mocarto, arba jei norėsiu tai klausysiuos gaidžių giedojimo. Esmė tai, kad klausysiu tai kas patinka O man atrodo, kad jrock nemažai klausančių dėl visokių fanservice XDDD