Temos pavadinimas: Paradise Kiss Kv. 12 22, 2011 8:44 am
Tiklapis:Paradise Kiss Žanras: Drama Data: 2011 Birželio 04d. Režisierius: Takehiko Shinjo Trukmė: 116min
Aprašymas:
Yukari prieš akis serija egzaminų. Ruošimasis jiems, pasiglemžia visa laisvalaikį. Kartą gatvėje ją užkalbina ekstravagantiškos išvaiždos vaikinas ir pateikia netikėtą pasiūlymą. Yukari ne savo noru įtraukiama į visiškai kitokį gyvenimą, kuris, pamažu nepalieka vietos senajam. Ar Yukari sugebės įgyvendinti savo svajonę atidaryti konditerijos parduotuvę, o gal jos svajonės pasikeis?
Perskaičiau daug filmo atsiliepimų: tiek geru, tiek nelabai. Kadangi Paradise kiss sulaukė tiek dėmesio, pasižiūrėjau ir aš. Turiu pripažinti, kad man patiko. Panašaus stiliaus kaip ir Nana, taigi jei patiko Nana, turėtų patikti ir Paradise kiss. Filmas nepakenkė Warner Bros ženklui
Pagrindinai aktoriai:
Keiko Kitagawa-------Yukari 'Caroline' Hayasaka
Osamu Mukai -------Jouji 'George' Koizumi
Yusuke Yamamoto--------Hiroyuki Tokumori
Shunji Igarashi--------Isabella
Screenshot:
Spoiler:
Treileris:
Spoiler:
Jei norit pažiūrėti, bet nerandat, rašot man į PM, duosiu linką.
dynce Japonas
Pranešimai : 324 Taškai : 347 Reputacija : 22 Prisijungė : 2011-12-22 Amžius : 32 Miestas : Šiauliai/ Žagarė
Na mačiau Nana, bet filmai vaisai nepanašūs... Prieš žiūrint tikėjausi labai jau mergaitiško filmo su daug seilėjimosi. Na ir neklydau tik seilėjimosi buvo nedaug... nuo pirmų minučių galėjau nuspėt kas vyks toliau ir kaip baigsis...Aktoriai tikrai geri parinkti Keiko Kitagawa tai antras filmas kuriame ją matau ir ji labai pasikėlė mano akyse. Būtinai pažėsiu dar kokį jos filmą ir jeigu ji nėra modelis, tai manau tikrai galėtu būt... Na Miukai Yusuke visiškos mano meilės, kaip visada buvo tobuli... Miukai toks rarr blogiukasXD Yusuke per mažai rodė>< na vienu žodžiu ne šedevras, bet ir nešlamštas.... tarp kitko nevertinau čia, nes nesu mačius anime... nebuvo aukšto lygio, o aktoriai tikrai geri...