PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 De De Mouse

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: De De Mouse   Antr. 12 20, 2011 2:27 pm

    Oficialus puslapis: De De Mouse
    Žanras: J-electro-house
    Debiutas: 2005
    Kompanija: ExT Recordings/ avex entertainment/ rhythm zone
    Šalis: Japonija


    Diskografija:

Albumai:
    07.04.2010 A journey to freedom
    04.02.2009 sunset girls remixes & more
    03.07.2008 sunset girls
    07.05.2008 sunset girls
    21.07.2007 tide of stars


Mini-albumai:
    00.01.2009 light night dance remixes
    00.01.2009 De De Mouse meets Senor Coconut & Olive Oil
    24.09.2008 DOWN TOWN
    18.08.2007 east end girl album
    07.04.2010 A journey to freedom
    04.02.2009 sunset girls remixes & more
    03.07.2008 sunset girls
    07.05.2008 sunset girls
    21.07.2007 tide of star
    00.01.2009 light night dance remixes
    00.01.2009 De De Mouse meets Senor Coconut & Olive Oil
    24.09.2008 DOWN TOWN
    18.08.2007 east end girl



Daina:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
De De Mouse
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: D-
Pereiti į: