PortalrodiklisDUKIeškotiNarių sąrašasVartotojų grupėsRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Capsule

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
100%
 100% [ 1 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 841
Taškai : 1696
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 23

RašytiTemos pavadinimas: Capsule   Antr. 12 20, 2011 2:24 pm



Oficialus puslapis: http://www.capsule-web.com/

Zanras: Shibuya-kei, Indie Pop, Picopop, Electropop, Electro House

Susikure: 1997

Debiutas: 2001

Pavadinimas japoniskai カプセル

Nariai:

Vokalas: Toshiko Koshijima

Kompozitorius/prodiuseris: Yasutaka Nakata

Diskografija:

Maxi singles

[2001.03.28] Sakura
[2001.07.04] Hanabi
[2001.10.17] Tokyo Kissa
[2002.08.21] music controller
[2002.11.20] Plastic Girl
[2003.05.21] Candy Cutie
[2004.02.04] Retro Memory

12" analog singles

[2003.02.20] Cutie Cinema pre-Play
[2003.05.21] Tone Cooking
[2003.09.17] Idol Fancy
[2004.05.21] Portable Airport
[2005.02.02] Space Station No.9
[2005.08.06] Aeropolis
[2006.04.19] Jelly
[2006.12.13] Starry Sky
[2007.09.05] Capsule rmx EP
[2007.11.07] Musixxx / I'm Feeling You
[2008.10.08] Jumper

Albums

[2002.09.17] High Collar Girl
[2003.03.19] Cutie Cinema Replay
[2003.11.09] phony phonic
[2004.06.09] S.F. sound furniture
[2005.02.09] Nexus-2060
[2005.09.21] L.D.K. Lounge Designers Killer
[2006.05.10] Fruits Clipper
[2007.02.21] Sugarless GiRL
[2007.10.10] capsule rmx
[2007.12.05] Flash Back
[2008.11.19] More! More! More!
[2009.08.26] Flash Best
[2010.03.03] PLAYER
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Capsule   Tr. 12 28, 2011 12:35 pm

Faini jie, turiu Player ir WORLD OF FANTASY albumus, ir nežinau, kuris geresnis. Abu jėginiai. Jų muzika turi išskirtinį bruožą, tik išgirdęs su niekuo kitu nesumaišysi linksmas

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Capsule
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: