PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 babamania

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: babamania   Antr. 12 20, 2011 2:22 pm

    Oficialus puslapis: babamania
    Žanras: hip-hop/ Rock /jazz/ R&N/rap-rock.
    Susikūrė: 1992
    išsiskyrė: 2006
    Japoniškai: ババマニア
    Šalis: Japonija


    Diskografija:

Singlai:
    2005-02-02 SUNRISE
    2004-11-03 NOBODY'S GIRL
    2004-11-03 Doobee Doowop Communication
    2003-03-05 WANNA ROCK
    2001-09-05 Take it
    2000-10-25 A Man Of Tearz
    2000-07-19 Pau Hana


Albumai:
    2006-09-27 Zero Gravity Disco
    2005-10-26 Bababest
    2005-03-02 Great Grand Bag Of Magic Tricks
    2004-10-27 OPTION presents STREAM Z J-LOUD EDITION
    2003-11-05 Jungle Livin'
    2003-06-04 ILNANA
    2002-06-26 I.D.
    2001-09-27 Pornmuzik
    2001-04-25 JUST COME UP
    2000-12-13 DISKORD
    2000-04-18 ep

Grupės nariai:
Vokalas: Mari
Vokalas: Genki
Gitara: Yujin

Ex-Nariai:
Bosas: Takeo [1992 / 2002]
Būgnai: Daigo [1992 / 2006 ]

PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
babamania
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: B-
Pereiti į: