PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 BENNIE K

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: BENNIE K   Antr. 12 20, 2011 2:21 pm

    Oficialus puslapis: BENNIE K
    Žanras: J-urban/Hip-Hpo/ R&B/ J-pop
    Debiutas: 2001
    Kompanija: For Life Music
    Šalis: Japonija


    Diskografija:

Albumai:
    29.10.2008 THE "BESTEST" BENNIE K SHOW
    23.07.2008 We Love Cyndi -Tribute to Cyndi Lauper-
    23.04.2008 BEST OF THE BESTEST
    17.10.2007 Heat Island - Songs & Tracks (Original Soundtrack)
    13.06.2007 DJ MASTERKEY - From The Streets Vol.2
    23.05.2007 THE WORLD
    26.07.2006 m-flo inside -WORKS BEST II-
    09.11.2005 Japana-rhythm
    02.11.2005 m-flo - DOPE SPACE NINE
    24.08.2005 m-flo - BEAT SPACE NINE
    04.11.2004 Synchronicity
    05.11.2003 essence
    24.07.2002 Cube


Mini-albumai:
    02.08.2006 The Bennie K Show ~on the floor hen~
    08.05.2004 The Bennie K Show


Singlai:
    08.11.2006 Joy Trip
    22.10.2003 tegami / nagori natsu
    24.04.2002 Nai/P-Dad
    31.10.2001 Sunshine
    23.05.2001 School Girl
    24.01.2001 Melody

Maxi-singlai:
    03.09.2008 Music Traveler
    20.02.2008 Monochrome
    07.03.2007 1001Nights
    21.09.2005 Sky
    08.06.2005 Dreamland
    22.09.2004 Sunrise
    22.09.2004 Sunrise
    23.07.2003 Better Days
    05.03.2003 My Way

Grupės narės:
Vokalas: YUKI
Japoniškai: ユキ
Pilnas vardas: Yamamoto Yukiyo
Japoniškai: 山本ゆきよ
Gimimo data:: 02.23.1984
Kraujo grupė: A

Vokalas: CICO
Japoniškai: チコ
Pilnas vardas: Yamamoto Chieko
Japoniškai: 山本知恵子
Gimimo data:: 01.07.1978
Kraujo grupė: A

DJ: Hi-Kick

PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
BENNIE K
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: B-
Pereiti į: