PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Yu Yamada

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: Yu Yamada   Antr. 12 20, 2011 2:06 pm

    Oficialus puslapis: Yu Yamada
    Žanras: J-Pop
    Debiutas: 1999
    Kompanija: Pony Canyon
    Šalis: Japonija/Okinawa


    Diskografija:

Singlai:
    September 20, 2006 "Real You"
    03,7, 2007 "Eyes on Me"
    06,13, 2007 "Fly So High"
    09,05, 2007 "Fiesta! Fiesta!"
    04,23, 2008 "Leave All Behind"
    01,21, 2009 "My All"
    05,20, 2009 "Free"

Apie atlikėją:
Vardas: Yu Yamada
Japoniškai:山田優 (やまだ ゆう)
Gimimo data: Liepos 5d. 1984
Gimtinė: Onna, Okinawa, Japan
Ūgis169cm
Matmenys 83 - 58 - 83 cm
Kraujo grupė:O
Profesijos: Aktorė, Modelis, Dainininkė

PV:

by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Yu Yamada
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: Y-
Pereiti į: