PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Yukari Tamura

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Yukari Tamura   Antr. 12 20, 2011 2:04 pm

    Oficialus tinklalapis:Yukari Tamura
    Žanras: J-Pop
    Debiutas: 1997m.
    Įrašų studijos: Konami (1997-2007), King Records (2007-dabar)
    Vardas japoniškai: 田村 ゆかり
    Šalis: Japonija, Fukuoka

Apie atlikėją:

    Gimimo data: 1976-02-27
    Kraujo grupė: A


Diskografija:

    1997-09-26 "WHAT’S NEW PUSSYCAT?" [Mini-Albumas]
    2001-05-23 "summer melody" [Singlas]
    2001-07-04 "Tenshi wa Hitomi no Naka ni (天使は瞳の中に)" [Albumas]
    2002-04-24 "Love♡parade" [Singlas]
    2002-08-27 "Baby’s Breath" [Singlas]
    2002-09-25 "Hana Furi Tsukiyo to Koiyoubi. (花降り月夜と恋曜日。)" [Albumas]
    2003-03-05 "True Romance" [Albumas]
    2003-05-21 "Lovely Magic" [Singlas]
    2003-09-21 "Nemurenu Yoru ni Tsukamaete" [Singlas]
    2003-11-06 "Aozora ni Yureru Mitsugetsu no Kobune. (蒼空に揺れる蜜月" [Albumas]
    2004-05-26 " Yumemizuki no Alice" [Singlas]
    2004-10-21 "Little Wish ~lyrical step~" [Singlas]
    2005-03-02 "Kohaku no Uta, Hitohira (琥珀の詩、ひとひら)" [Albumas]
    2005-05-25 "Koiseyo Onna no Ko" [Singlas]
    2005-10-26 "Spiritual Garden" [Singlas]
    2006-04-19 "Gin no Senritsu, Kioku no Mizuoto. ( 銀の旋律、記憶の水音。)" [Albumas]
    2006-08-02 "Douwa Meikyuu" [Singlas]
    2006-12-20 "Princess Rose" [Singlas]
    2007-03-28 "Sincerely Dears…" [Albumas]
    2007-05-09 "Hoshizora no Spica" [Singlas]
    2007-08-01 "Beautiful Amulet" [Singlas]
    2008-02-27 "Izayoi no Tsuki, Canaria no Koi. (十六夜の月、カナリアの恋。)" [Albumas]
    2008-03-03 "mon chéri" [Singlas]
    2008-08-27 "Bambino Bambina" [Singlas]
    2008-12-17 " Tomorrow" [Singlas]
    2009-02-04 "Komorebi no Rosette (木漏れ日の花冠)" [Albumas]
    2009-02-14 "†Metausa-hime ~Kuro Yukari Oukoku Misa~†" [Albumas]
    2009-12-16 "You & Me" [Singlas]
    2010-01-27 "My wish My love" [Singlas]
    2010-04-28 "Oshiete A to Z" [Singlas]
    2010.09.08 "シトロンの雨" [Albumas]


PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Yukari Tamura
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: Y-
Pereiti į: