PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Yamashita Tomohisa

Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
100%
 100% [ 2 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 2
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Yamashita Tomohisa   Antr. 12 20, 2011 2:02 pm

    Oficialus puslapis: Yamashita Tomohisa
    Žanras: J-pop/ R&B
    Debiutas: 2006 (solo)
    Japoniškai: 山下 智久
    Šalis: Japonija


Diskografija:

    2012.07.25 ERO
    2012.07.04 LOVE CHASE
    2012.02.29 Ai, Texas [Singlas]
    2011.01.26 SUPERGOOD, SUPERBAD [Albumas]
    2010-07-28 One in million [singlas]
    2009-11-18 Loveless [maxi-singlas]
    2006-05-01 Daite Senorita [maxi-singlas]


Apie atlikėją:
Tikras Vardas: 青木智久 / Aoki Tomohisa
Nick'ai: Yamapi, Tomo-chan, TomoPi, Pi, P-chan
Profesija Aktorius ir Dainininkas
Gimimo data: 1985-04-09
Gimtasis miestas: Chiba
Ūgis: 175cm*
Svoris: 60kg*
Kraujo grupė: A
Šeima: Mama: Naomi ir jaunesnioji sesuo :Rina

PV/Live:

by hoshii


Paskutinį kartą redagavo WataRyuu, Tr. 07 25, 2012 9:27 pm. Redaguota 3 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Yamashita Tomohisa   Sk. 02 05, 2012 8:49 pm

Vertinu 5/5, nes man jis super patinka.^^ Ir kaip dainininkas, ir kaip aktorius. Ir kuo senyn, tuo gražyn jis eina. bučkis
Kartais nusidainuoja per live, bet nieko čia baisaus, kai tiek atšoka. Muzika jo man tikrai patinka, nes yra visokios.^^ Aj, ką čia aš nusišneku. Geras tas Yamapi.^^

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Yamashita Tomohisa
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: Y-
Pereiti į: