PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Rhymester

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Rhymester   Antr. 12 20, 2011 1:37 pm

    Oficialus puslapis: Rhymester
    Žanras: Hip-Hop
    Debiutas: 1989
    Japoniškai: ライムスター
    Kompanija: File Records (1999–2000)/Ki/oon Records (2001)
    Šalis: Japonija/ Yokohama, Kanagawa/list]

      Diskografija:

    Singlai:
      2010.11.10 「Walk This Way【初回生産限定盤】」 
      2010.11.10 「Walk This Way」  
      2009.10.14 「ONCE AGAIN【初回生産限定盤】」  
      2009.10.14 「ONCE AGAIN」  
      2006.10.04 「I Say Yeah!」
      2006.03.01 「HEAT ISLAND featuring FIRE BALL」
      2005.08.24 「逃走のファンク」  
      2004.01.21 「WELCOME2MYROOM」  
      2003.11.19 「ザ・グレート・アマチュアリズム」
      2003.07.16 「現金に体を張れ」
      2002.12.18 「This Y'all That Y'all session with SUPER BUTTER DOG」  
      2002.10.09 「肉体関係 part 2 逆featuring クレイジーケンバンド」
      2001.12.19 「ウワサの真相 featuring F.O.H」
      2001.11.07 「ロイヤル・ストレート・フラッシュ」  

    Albumai:
      2010.02.12 「ONCE AGAIN EP」
      2010.02.03 「マニフェスト【初回生産限定盤】」  
      2010.02.03 「マニフェスト」  
      2007.01.31 「メイドインジャパン~THE BEST OF RHYMESTER~【初回生産限定盤】」  
      2007.01.31 「メイドインジャパン~THE BEST OF RHYMESTER~」
      2006.03.08 「HEAT ISLAND」  
      2004.02.04 「グレイゾーン」
      2003.01.08 「ウワサの伴奏~And The Band Played On~」
      2002.10.23 「ウワサの伴奏~And The Band Played On~」
      2001.12.19 「ウワサの真相」
 
Grupės nariai:
Mummy-D
Gimimo data : 1945-04-14
Kraujo grupė : A
ūgis : 174cm
Utamaru
Gimimo data : 1969-05-22
Kraujo grupė : B
Ūgis : 180cm
DJ Jin
Gimimo data : 1973-03-24
Kraujo grupė : O
Ūgis : 174cm
Ex-Nariai:
Dr.Looper
DJ Chocolate
Master-T


PV:

by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Rhymester
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: R-
Pereiti į: