PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Round Table

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Round Table   Antr. 12 20, 2011 1:37 pm

    Oficialus puslapis: Round Table
    Žanrai: j-pop/pop/electronica
    Debiutas: 1997
    Dar žinomi: Round Table feat. Nino


Diskografija:

    Singlai:

    (29.06.1998) Big Wave '71 - EP
    (30.09.1998) Do The Afro!
    (27.01.1999) Cool Club Rule
    (27.10.1999) Perfect World
    (06.12.2000) Every Every Every
    (24.04.2002) Let Me Be with You - Chobits
    (22.01.2003) New World - .hack//Legend of the Twilight
    (22.10.2003) Sunny Side Hill - Uninhabited Planet Survive!
    (23.02.2005) Groovin' Magic - Gunbuster 2
    (21.10.2005) Rainbow - ARIA The ANIMATION
    (26.04.2006) Natsu Machi (夏待ち) - ARIA The NATURAL
    (20.07.2006) Puzzle (パズル) - Welcome to the N.H.K.
    (25.06.2008) Koi wo Shiteru (恋をしてる) - TV Tokyo Webtama 3
    (22.10.2008) Nagareboshi (ナガレボシ) - Yozakura Quartet

    Albumai:
    (27.08.1997) World's End
    (05.12.1997) Something in the Snow
    (01.04.1998) Feelin' Groovy
    (27.01.1999) Domino
    (07.07.1999) Big Wave '72
    (08.12.1999) Cannon Ball
    (29.03.2000) Look Around
    (12.07.2000) Big Wave 2000 - EP
    (31.01.2001) RADIO BURNIN'
    (25.08.2003) Big Wave Sunset
    (23.04.2003) April
    (30.08.2006) Nino
    (24.10.2007) CLAMP IN WONDERLAND1&2 - CLAMP in Wonderland
    (24.12.2008) Distance
    (01.04.2009) Friday I'm in Love


Grupės nariai:

    Vokalas/gitara/bosas: Katsutoshi Kitagawa
    Vokalas/klavišiniai: Rieko Ito
    Vokalas: Nino


Daina:


Informacijos šaltinis: en.wikipedia.org

by Naomi
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Round Table
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: R-
Pereiti į: