PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 PUFFY

Go down 

Kaip vertinate šį duetą?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: PUFFY   Antr. 12 20, 2011 1:33 pm

    Dar žinomos kaip: PUFFY AMIYUMI
    Oficialus puslapis: PUFFY
    Žanras: j-pop, Pop-rock, pop-punk, teen-pop,
    Debiutas: 1995
    Japoniškai: パフィー
    Kompanija: Sony Music Japan (Japonijoje)/ Sony BMG/Epic/Bar/None/Tofu (U.S.)
    Šalis: Japonija/ Tokijas


    Diskografija:

Albumai:
    09.03.2011 Thank You
    17.06.2009 Bring it!
    25.03.2009 PUFFY AMIYUMI x PUFFY
    23.07.2008 We Love Cyndi -Tribute to Cyndi Lauper-
    26.09.2007 honeycreeper
    14.02.2007 Hit & Fun
    25.07.2006 Splurge (Canada Release) (Canada)
    25.07.2006 Splurge (USA Release) (United States of America)
    05.07.2006 Summer
    28.06.2006 Splurge
    11.05.2005 Hi Hi Puffy AmiYumi
    19.05.2004 Yamaguchi Momoe tribute Thank You For...
    31.03.2004 59
    18.09.2003 PRMX TURBO
    22.01.2003 NICE.
    19.09.2002 Japan-China Friendship 30th Anniversary -kokoro no tomo-
    20.02.2002 THE HIT PARADE
    05.06.2001 Spike (Canada Release) (Canada)
    01.05.2001 Spike (USA Release) (United States of America)
    22.11.2000 MAX JAPAN 7 ~best hits in japan 2000~
    12.10.2000 SPIKE
    05.07.2000 The Very Best of Puffy / amiyumi jet fever
    31.12.1999 PRMX
    20.11.1999 MAX JAPAN 6 ~best hits in japan'99~
    23.06.1999 FEVER*FEVER
    01.04.1998 JET
    06.08.1997 solosolo
    22.07.1996 amiyumi


Maxi-Singlai:
    25.02.2009 Hiyori-hime


Singlai:
    09.03.2011 Thank You
    09.02.2011 Happy Birtday
    17.11.2010 R.G.W.
    29.07.2009 Dareka ga
    06.08.2008 My Story
    21.05.2008 All Because Of You
    21.05.2008 All Because Of You
    05.09.2007 Oriental diamond/Kuchibiru motion
    18.07.2007 boom boom beat / Oedo nagareboshi IV
    22.11.2006 Hataraku otoko
    20.09.2006 Hazumu rhythm
    27.07.2006 Splurge ep (analog ban)
    24.05.2006 Tokyo I'm On My Way
    12.04.2006 Mogura like
    16.11.2005 HiHi
    13.07.2005 Hajimari no uta / Nice buddy
    11.02.2004 SUNRISE
    20.11.2002 Akai buranko / Planet Tokyo
    06.02.2002 Hurricane
    05.12.2001 Aoi namida
    25.04.2001 Atarashii hibi
    27.09.2000 Boogie woogie No.5
    05.04.2000 Umi e to/Pool ni te
    09.06.1999 Yume no tame ni
    01.04.1999 Nichiyoubi no musume
    12.12.1998 PUFFY de rumba
    29.08.1998 Tararan / PUFFY no tourmen
    14.03.1998 Ai no shirushi
    12.12.1997 MOTHER / Nehorina hahorina
    16.04.1997 Nagasa ni matsuwaru etcetera
    12.03.1997 Circuit no musume
    07.10.1996 Kore ga watashi no ikiru michi
    13.05.1996 Asia no junshin


Grupės narės:
Vokalas: Onuki Ami
Vokalas: Yoshimura Yumi

PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
PUFFY
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: P-
Pereiti į: