PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Koda Kumi

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
100%
 100% [ 3 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 3
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Koda Kumi   Antr. 12 20, 2011 1:13 pm

    Žanras: J-Pop, R&B, Rock, Urban, Dance, Electropop
    Debiutas: 2006-12-06
    Oficialus tinklalapis: Koda Kumi
    Vardas Japoniškai: 神田 來未子
    Šalis: Japonija, Kyoto
    Kompanija: Rhythm Zone


Apie atlikėją:
    Vardas : Kumiko Koda,
    Gimusi :1982 m. lapkričio 13-ąją
    Kilmė: Kyoto


Diskografija:

Singlai:

    "You" 2005 metai
    "Feel" 2006 metai
    "Yume no Uta / Futari de..." 2006 metai
    "Freaky" 2007 metai
    "Taboo" 2008 metai
    "Stay with Me" 2008 metai
    "Alive/Physical Thing" 2009 metai
    "Can we go back" 2010-01-20
    "Gossip Candy" 2010-07-07
    "Pop Diva" 2011-02-02
    "Fantasia" 2011-05-18
    "4 Times" 2011-08-17
    "Love me back" 2011-11-30


Albumai:
    "Affection" 2002 metai
    "Grow into One" 2003 metai
    "Feel My Mind" 2004 metai
    "Secret" 2005 metai
    "Best: First Things" 2005 metai
    "Best: Second Session" 2006 metai
    "Black Cherry" 2006 metai
    " Best: Bounce & Lovers" 2007 metai
    "Kingdom" 2008 metai
    "Trick" 2009 metai
    "Out Works & Collaboration Best" 2009 metai
    "Driving Hit's" 2010.03.31
    "Dejavu" 2011.03.02



PV:


Paskutinį kartą redagavo WataRyuu, Kv. 12 29, 2011 11:15 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Koda Kumi   Kv. 12 29, 2011 11:14 am

Gerbiu ją už viską, ką ji daro.^^ Jos live koncertai tikrai labai geri, kiek mačiau, visi paliko gerą įspūdį.^^ O ir dainos visai nieko, kai kurios netgi labai patinka.^^

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Koda Kumi   Kv. 12 29, 2011 12:22 pm

Koda Kumi DIVA. MAn Jpop reiškia būtent Koda Kumi. Jos pasirodymas Mnet music apdovanojimuose buvo jėginis, ypač antra jo dalis, jos dainos ir klipai dažniausiai man patinka linksmas

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
Taiyo
Japonas
avatar

Pranešimai : 364
Taškai : 644
Reputacija : 3
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25
Miestas : Šiauliai

RašytiTemos pavadinimas: Re: Koda Kumi   Pen. 01 13, 2012 2:54 pm

Manau, kad ji ir toliau išliks viena iš mano mėgstamiausiu jpop atilkėju linksmas

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Koda Kumi   Kv. 02 02, 2012 1:23 pm

"Japonesque" tai kietas albumas. Visos dainos daugmaš patiko.^^ O ypač tai No Man's Land. Patinka ir tai, kad PV labai daug išleidinėja.^^

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Koda Kumi   Kv. 02 02, 2012 5:57 pm

Oi pritariu Japonesque yra pats geriausiais jos albumas, kol kas. Matomai, vaikelis visai netrukdo, būti talentingia (:

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
Sponsored content




RašytiTemos pavadinimas: Re: Koda Kumi   

Atgal į viršų Go down
 
Koda Kumi
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: K-
Pereiti į: