PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kanjani∞

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Kanjani∞   Antr. 12 20, 2011 1:09 pm

    Oficialus puslapis: Kanjani∞
    Žanras: Pop, enka, rock
    Susikūrė: 2002
    Japoniškai: 関ジャニ∞
    Kompanija: Teichiku Records, Imperial Records
    Šalis: Japonija/ Osaka


    Diskografija:

Singlai:
    2009-12-25 GIFT~midori~
    2009-12-24 GIFT~aka~ e
    2009-12-23 GIFT~shiro~
    2009-11-04 Kyuu☆ue☆Show!!
    2008-10-29 Musekinin Hero
    2008-03-12 Wahaha
    2007-10-17 It's My Soul
    2007-04-11 Zukkoke otokomichi
    2006-12-13 Kanfuu Fighting
    2006-06-07 ∞saka Obachan Rock/Osaka Romanesque
    2005-09-14 Sukiyanen, Osaka./Oh! ENKA/Mugendai
    2005-03-02 Osaka Rainy Blues
    2004-09-22 Naniwa iroha bushi

Albumai:
    2009-04-15 PUZZLE
    2007-06-06 KJ2 zukkoke daidassou
    2006-03-15 KJ1 F・T・O
    2004-12-15 Kansha ni Eight

DVD:
    2009-09-23 TOUR 2∞9 PUZZLE
    2007-12-12 47
    2006-09-06 Heat up!
    2005-11-23 Spirits!!
    2005-03-30 Excite!!

Grupės nariai:
    Vokalas:Yokoyama Yu
    Vokalas:Murakami Shingo
    Vokalas: Nishikido Ryo
    Vokalas:Shibutani Subaru
    Vokalas/Gitara:Yasuda Shota
    Vokalas/Bosas: Maruyama Ryuhei
    Vokalas/Būgnai:Ohkura Tadayoshi

Ex-Nariai:
    Vokalas:Uchi Hiroki [2005 ]

PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Kanjani∞
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: K-
Pereiti į: