PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kazuki Kato

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Kazuki Kato   Antr. 12 20, 2011 1:07 pm

    Oficialus puslapis: Kazuki Kato
    Žanras: J-Pop
    Debiutas: 2003
    Japoniškai: 加藤 和樹,
    Kompanija: MMV/ Avex/ Pony Canyon
    Šalis: Japonija[/ Aichi Prefecture/list]

      Diskografija:

    Singlai:
      2006/10/18 "Vampire"
      2007/02/07 "Soba ni Ite"
      2007/07/25 "Instinctive Love"
      2007/10/03 "Impure Love"
      2009/03/04 "Venom"
      2009/06/10 "Easy Go"
      2010/03/17 "Yokujō (Libido)"
      2010/07/28 "Shakunetsu Finger de Fever!"


    Albumai:
      2006/04/26 Rough Diamond
      2007/04/04 Face
      2008/01/23 In Love
      2009/07/15 Glamorous Beat


PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Kazuki Kato
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: K-
Pereiti į: