PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kotani Kinya

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Kotani Kinya   Antr. 12 20, 2011 1:06 pm

    Oficialus puslapis: Kotani Kinya
    Žanras: J-pop-Rock
    Debiutas:: 1999
    Japoniškai: コタニキンヤ
    Šalis: Japonija

    Diskografija:

Singlai:
    2006-05-24 IT'S
    2005-08-17 aerial
    2005-06-22 BLAZE
    2001-05-23 Love Stuff
    2001-02-28 No! Virtual
    2000-12-06 Easy Action
    2000-07-19 Sweet Sweet Samba
    2000-05-03 Jounestu BALLAD
    2000-01-26 Kounetsu BLOOD
    1999-07-23 Spicy Marmelade

Albumai:
    2006-08-30 Mikazuki
    2004-11-12 NATIVE
    2001-07-04 WHAT?**PHYSICAL**
    2000-06-07 HISTORY P-20
    1999-10-21 Mad Soldiers' LABORATORY
    1999-09-22 GRAVITATION

DVD:
    2002-06-19 LIVE Physical ex,~0126.2000t02002~
    2002-03-20 Kinyaga Kuru!? キンヤがくる!大百科
    2001-12-19 “LIVE physical”-small club circuit 2001-

Vokalas: Kotani Kinya

    Bosas: Saito Yuji [padedantis narys]
    Bosas: Shimazawa Jun [padedantis narys]
    Būgnai: Hokazono Yuichi [padedantis narys]
    Klavišiniai: Kagoshima Hiroaki [padedantis narys]
    Gitara: Hirai Takeshi [padedantis narys]


PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Kotani Kinya
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: K-
Pereiti į: