PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kuno Shinji

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Kuno Shinji   Antr. 12 20, 2011 1:05 pm

    Oficialus puslapis: Kuno Shinji (Myspace)
    Žanras: J-pop
    Debiutas: 2004
    Japoniškai: クノシンジ
    Kompanija: Dreamusic
    Šalis: Japonija


    Diskografija:

Albumai:
    2004.10.20 Orange Juice Grapefruit Juice
    2005.07.20 FULL COURSE OF POP SONGS
    2007.03.07 Portable Pop Music
    2009.02.25 Hikari no Album


Singlai:
    2007.06.06 Tsuyogari Driver
    2007.09.05 Rotten Peach
    2008.05.14 Hikaru Mirai
    2009.01.28 Hikari to Kage

Apie atlikėją:
Gimimo data: 03- 08-1983
Gimtinė: Hekinan, Aichi, Japan
Ūgis: 152cm
Svoris: 44kg
Kraujo grupė: A

PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Kuno Shinji
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» KLUBO RŪKYKLA:

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: K-
Pereiti į: