PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Koichi Domoto

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Koichi Domoto   Antr. 12 20, 2011 1:05 pm

    Žanras: JPop
    Debiutas: 1992m.
    Vardas japoniškai: 堂本 光一
    Įrašų studija: Johnny's Entertainment
    Šalis: Ashiya, Hyōgo, Japan


Apie atlikėją:
    Gimimo data: 1979-01-01
    Ūgis: 167cm
    Svoris: 50kg
    Kraujo grupė: B
    Pravardė: Princas
    Profesijos: aktorius, dainininkas, kompozitorius dainų rašytojas


Diskografija:
Singlai:
    2006-07-12 "Deep in your Heart/Million But Love"
    2008-04-30 "No More"
    2009-07-29 "Ayakashi"

Albumai:
    2006-01-11 "Koichi Domoto Endless Shock Original Sound Track"
    2006-09-13 "Mirror"
    2010-09-01 "BPM"


PV ir gyvo garso koncertas:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Koichi Domoto
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: K-
Pereiti į: