PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Hajime Chitose

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Hajime Chitose   Antr. 12 20, 2011 12:58 pm


Apie atlikėją:
    Tikras vardas: Hajime Chitose
    Gimimo data: 1979 vasario 5 dieną
    Gimimo vieta: Amami-Oshima, Kagoshima, Japan


Diskografija:

Albumai:
    [1994.08.12] Higya Merabe (ひぎゃ女童)
    [2002.06.09] Shima・Kyora・Umui (故郷・美ら・思い)
    [2002.07.10] Hainumikaze (ハイヌミカゼ)
    [2003.09.03] Nomad Soul (ノマド・ソウル)
    [2004.08.04] Fuyu no Hainumikaze (冬のハイヌミカゼ)
    [2006.05.10] Hanadairo (ハナダイロ)
    [2008.07.16] Cassini (カッシーニ)


Mini-Albumai:
    [2001.03.10] Hajime Chitose
    [2001.08.01] Kotonoha (コトノハ)


Singlai:
    [2002.02.06] Wadatsumi no Ki (ワダツミの木)
    [2002.05.22] Kimi wo Omou (君ヲ想フ)
    [2002.11.07] Kono Machi (この街)
    [2003.06.11] Sen no Yoru to Sen no Hiru (千の夜と千の昼)
    [2003.08.13] Itsuka Kaze ni Naru Hi (いつか風になる日)
    [2005.11.23] Kataritsugu Koto (語り継ぐこと)
    [2006.03.08] Haru no Katami (春のかたみ)
    [2006.05.03] Ao no Requiem (青のレクイエ)
    [2007.08.22] Anata ga Koko ni Ite Hoshii / Miyori no Mori (あなたがここにいてほしい / ミヨリの森)
    [2008.07.02] Hotaru Boshi (蛍星 (ホタルボシ))


DVD:
    [2004.08.04] Music Film Hajime Chitose Live "Fuyu no Hainumikaze" (ミュージック・フィルム 元ちとせライヴ「冬のハイヌミカゼ」) \


PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Hajime Chitose
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: H-
Pereiti į: