PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Haruka Shimotsukin

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Haruka Shimotsukin   Antr. 12 20, 2011 12:57 pm



Oficialus puslapis: http://www.shimotsukin.com/

Zanras: J-Pop,

Debiutas: 2001

Vardas japoniskai: 霜月はるか (Shimotsuki Haruka)

Diskografija:


Sacred Doors Vol.1 (2001.10.01)



Ciel Etoile (2001.10.01)



Reed+ (2002.10.01)



Yuragu Sora (2002.12.30)



Impronta/Eien no Toshi e (2003.10.19)



Ashiato Rhythm (2005.09.22)



Garasu Kagami no Yume (2005.10.26)



Tsukioi no Toshi (2005.12.30)



Kiri no Mukō ni Tsunagaru Sekai



Tindharia no Tane (2007.02.28)



Lip Aura (Tsukioi no Toshi side-story) (2007.08.17)



Kazahane (2008.02.22)



Oto no Compass (2008.06.25)



Wyrdrad no Shirabe ~Sacred Doors Another Tale~ (2008.08.16)



Griotte no Nemuri Hime (2009.10.14)


by Hazuki-chan
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Haruka Shimotsukin
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: H-
Pereiti į: