PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Hata Motohiro

Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Hata Motohiro   Antr. 12 20, 2011 12:57 pm

    Oficialus puslapis: Hata Motohiro
    Žanras:J-pop
    Debiutas: 2004
    Japoniškai: 秦基博
    Kompanija: Add Nine Records (2004)/ Augusta Records (2006)/BMG Japan (2006-2009)/Ariola Japan (2009)
    Šalis: Japonija/ Yokohama


    Diskografija:

Albumai:
    2007.3.7 『僕らをつなぐもの』
    2009.1.21 『僕らをつなぐもの(プレミアム・エディション)』(*2万枚完全限定生産盤)
    2007.9.26 『コントラスト』
    2008.10.29 『ALRIGHT』
    2010.3.3 『BEST OF GREEN MIND '09』

Singlai:
    2010.1.13 「アイ」
    2009.8.1 「Halation」
    2009.1.21 「朝が来る前に」
    2008.10.8 「フォーエバーソング」
    2008.6.4 『虹が消えた日』
    2008.4.23 『キミ 、メグル、ボク』
    2007.9.12 『青い蝶』
    2007.6.6 『鱗(うろこ)』
    2006.11.08 『シンクロ』

Apie atlikėją:

Gimimo data:1980.10.11
Kraujo grupė:A
PV: