PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Hitomi

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Hitomi   Antr. 12 20, 2011 12:55 pm

    Oficialus puslapis: Hitomi
    Žanras: J-Pop
    Debiutas: 1994
    Japoniškai: ヒトミ
    Kompanija: Avex Trax/ Love Life Records
    Šalis: Japonija/ Kanagawa

    Diskografija:

Singlai:
    2009-05-20 WORLD! WIDE! LOVE!
    2008-08-27 Fight for Your Run☆
    2006-09-13 ai no kotoba
    2006-05-10 GO MY WAY
    2005-11-23 CRA"G"Y☆MAMA
    2005-08-24 Love Angel
    2005-06-01 Japanese girl
    2004-04-28 kokoro no tabibito/SPEED☆STAR
    2004-02-11 hikari
    2002-08-21 flow/BLADE RUNNER
    2002-02-14 Understanding
    2002-01-09 SAMURAI DRIVE
    2001-10-24 I am/innocence
    2001-08-22 IS IT YOU?
    2001-04-18 INNER CHILD
    2000-11-08 kimi ni KISS
    2000-09-20 MARIA
    2000-06-28 LOVE 2000
    1999-10-06 Taion
    1999-08-04 there is...
    1999-06-16 kimi no tonari
    1999-01-27 Someday
    1998-12-02 Progress
    1998-04-22 Sora
    1997-10-01 PRETTY EYES
    1997-06-11 problem
    1997-04-09 BUSY NOW
    1996-08-07 by myself
    1996-05-22 In the future
    1996-02-28 SEXY
    1995-07-02 GO TO THE TOP
    1995-04-21 CANDY GIRL
    1995-02-22 WE ARE
    1994-11-28 Let's Play Winter

Albumai:
    2009-06-24 LOVE LIFE 2
    2009-02-18 Best Hit! Nittele 55 avex Edition
    2008-07-02 Koi no uta
    2007-12-05 peace
    2007-09-05 1st ~Debut single collection~
    2006-09-27 LOVE CONCENT
    2006-02-22 TETSUYA KOMURO THE GREATEST HITS a
    2004-05-12 TRAVELER
    2004-01-21 QUEENS - THE MOST BRILLIANT WOMEN
    2003-10-16 HTM ~TIARTROP FLES~
    2003-04-23 31HITS ~THE JAPAN GOLD DISC AWARD 2003~
    2002-09-04 SELF PORTRAIT
    2002-01-30 huma-rhythm
    2000-12-13 LOVE LIFE
    2000-02-09 thermo plastic
    1999-10-13 thermo plastic
    1999-09-29 ZIP-FM 6th Anniversary ''Ran Together''
    1999-02-24 h
    1997-11-12 deja-vu
    1996-09-11 by myself
    1995-09-27 GO TO THE TOP

DVD:
    2007-12-05 peace
    2006-03-29 hitomi LIVE TOUR 2005 ''Love Angel''
    2005-11-23 ''hitomi Japanese girl collection 2005 ~LOVE MUSIC, LOVE FASHION~''
    2005-06-01 hitomi 2005 10TH ANNIVERSARY LIVE THANK YOU
    2004-12-08 hitomi LIVE TOUR 2002 huma-rhythm
    2004-09-29 hitomi live tour 2004 TRAVELER
    2002-12-04 frozen in time
    2002-09-04 hitomi LIVE TOUR 2002 huma-rhythm
    2002-03-13 Plus (nine clips + nine clips 2)
    2001-08-22 LIVE TOUR 2001 LOVE LIFE
    2001-03-07 nine clips 2
    2000-03-29 nine clips



PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Hitomi
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: H-
Pereiti į: