PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Hoshii Nanase

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Hoshii Nanase   Antr. 12 20, 2011 12:54 pm

    Oficialus puslapis: Hoshii Nanase
    Žanras: J-pop
    Debiutas: 2003
    Japoniškai: 星井七瀬
    Kompanija: Avex trax record
    Šalis: Japonija


    Diskografija:

Singlai:
    2003.06.18 Glass no Kutsu ~Nacchan
    2003.10.15 Renai 15 Simulation
    2004.02.11 OPEN COLOR
    2004.06.30 Kamisama Korette Koi?
    2005.01.19 STAY WITH MY HEART ~Kizuite KIMOCHI~
    2005.12.14 Perm Pavilion
    2006.03.15 Nana Navigation

Albumai:
    2004.02.25 Sakura no Hana
    2005.03.02 Zenkai Girl
    2005.12.07 Nanase wa Boku no Takaramono ~Single + DVD Best Album~

DVD:
    2005.03.24 Fantastic Cafe


Apie atlikėją:
Vardas: Hoshii Nanase (星井七瀬)
Tikras vardas: Hoshino Yuma (星野由真)
Gimimo data: 11-14-1988
Kraujo grupė: O
Ūgis: 161cm
Hobis: Klausytis muzikos, žiūrėti filmus

PV: