PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Hey!Say!JUMP

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Hey!Say!JUMP   Antr. 12 20, 2011 12:53 pm

    Oficialus puslapis: Hey!Say!JUMP
    Žanras: J-Pop
    Susikūrė: 2007
    Kompanija: J Storm/ Johnny's Entertainment
    Šalis: japonija/ Tokyo


    Diskografija:

Singlai:
    08/01/2007 "Hey! Say!"
    11/14/2007 "Ultra Music Power"
    05/21/2008 "Dreams Come True"
    07/23/2008 "Your Seed / Bouken Rider"
    10/22/2008 "Mayonaka no Shadow Boy"
    02/24/2010 "Hitomi no Screen"

Albumai:
    2010/07/07 Jump No. 1

Grupės nariai:
Hey!Say!JUMP
Yuya Takaki / (1990-03-26)
Daiki Arioka / (1991-04-15)
Ryosuke Yamada / (1993-05-09)
Yuto Nakajima / (1993-08-10)
Yuuri Chinen / (1993-11-30)
Hey! Say! BEST
Kota Yabu / (1990-01-31)
Yuya Takaki / (1990-03-26)
Kei Inoo / (1990-06-22)
Hikaru Yaotome / (1990-12-02)
Daiki Arioka / (1991-04-15)
Hey! Say! 7
Keito Okamoto /(1993-04-01)
Ryosuke Yamada / (1993-05-09)
Yuto Nakajima / (1993-08-10)
Yuuri Chinen / (1993-11-30)
Ryutaro Morimoto / (1995-04-06)

PV:


by hoshii
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Hey!Say!JUMP
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: H-
Pereiti į: