PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Lycaon

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Lycaon   Antr. 12 20, 2011 12:28 pm

    Oficialus puslapis: Lycaon
    Žanras: visual kei
    Susikūrė: 2008


Diskografija:
    2011/08/31 『 嘘と女と『    』 』[Erotic Albumas]
    2011/07/13 『 Aventure -アバンチュール- 』[Singlas]
    2011/04/27 『情欲のアクメ』 [Mini Albumas]
    2011/03/30 『Jesus』 [Singlas]
    2010/10/06 「EROS」 [Maxi Singlas]
    2010/03/24 「Royal Order」 [Albumas]
    2009/10/07 A Box In Beautiful [Singlas]
    2009/09/16 Declaration of War [Singlas]
    2009/08/26 Cordyceps sinensis [Singlas]
    2009/06/03 「Chains of collar」 [Maxi Singlas]
    2009/06/03 Chains of collar [ Singlas]
    2009/02/04 「Ambrozia」 [Maxi Singlas]
    2008/03/19 Red Rum [Maxi-Singlas]
    2008/07/30 「Sad/Sick:ness」 [Maxi Singlas]


Grupės nariai:

Vokalas: Yuuki
Gimimo data: 2/8

Gitara: Rito
Gimimo data:12/22

Gitara: Satoshi
Gimimo data: 10/4

Bosas: Hiyuu
Gimimo data: 7/30
(2010- )

Buvę nariai:

Bosas: Mio
(2008-2010)

Būgnai: Eve
(2008-2010)

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Lycaon
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: L-
Pereiti į: