PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 L'Arc~en~Ciel

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
100%
 100% [ 3 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 3
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: L'Arc~en~Ciel   Antr. 12 20, 2011 12:28 pm

    oficialus puslapis: L'Arc~en~Ciel
    Žanras:Visual kei/J-Rock / Alternative rock/ Neo-progressiv rock/ Poprock
    Susikūrė:1991
    Japoniškai: ラルク アン シエル
    Kompanija: Danger Crue Records, Ki/oon/SMEJ, Tofu
    Šalis: Japonija/ Osaka


Diskografija:
    Albumai:
    * DUNE (April 27, 1993)
    * Tierra (July 14, 1994)
    * heavenly (September 1, 1995)
    * True (December 12, 1996)
    * HEART (February 25, 1998)
    * ark (July 1, 1999)
    * ray (July 1, 1999)
    * REAL (August 30, 2000)
    * SMILE (March 31, 2004)
    * DUNE 10th Anniversary Edition (April 21, 2004)
    * AWAKE (June 22, 2005)
    * KISS (November 21, 2007)
    * QUADRINITY ~MEMBER’S BEST SELECTIONS~ (2010-03-10 )

    Singlai:
    * "Floods of Tears/Yasouka" (/夜想花, November 25, 1992)
    * "Blurry Eyes" (October 21, 1994)
    * "Vivid Colors" (July 6, 1995)
    * "Natsu no Yuutsu ~Time to Say Goodbye~" (夏の憂鬱 [time to say good-bye], October 21, 1995)
    * "Kaze ni Kienaide" (風にきえないで, July 8, 1996)
    * "Flower" (October 17, 1996)
    * "Lies and Truth" (November 21, 1996)
    * "Niji" (虹, October 17, 1997)
    * "Winter Fall" (January 28, 1998)
    * "Dive to Blue" (March 25, 1998)
    * "Shinshoku ~Lose Control~" (浸食 〜lose control〜​, July 8, 1998)
    * "Honey" (July 8, 1998)
    * "Kasou" (花葬, July 8, 1998)
    * "Snow Drop" (October 7, 1998)
    * "Forbidden Lover" (October 14, 1998)
    * "Heaven's Drive" (April 21, 1999)
    * "Pieces" (June 2, 1999)
    * "Driver's High" (August 11, 1999)
    * "Love Flies" (October 27, 1999)
    * "Neo Universe"/"Finale" (January 19, 2000)
    * "Stay Away" (July 19, 2000)
    * "Spirit Dreams Inside -Another Dream-" (September 5, 2001)
    * "Ready Steady Go" (February 4, 2004)
    * "Hitomi no Juunin" (瞳の住人, March 3, 2004)
    * "Jiyuu e no Shoutai" (自由への招待, June 2, 2004)
    * "Killing Me" (January 13, 2005)
    * "New World" (April 6, 2005)
    * "Jojoushi" (叙情詩, May 18, 2005)
    * "Link" (July 20, 2005)
    * "The Fourth Avenue Cafe" (August 30, 2006)
    * "Seventh Heaven" (May 30, 2007)
    * "My Heart Draws a Dream" (August 29, 2007)
    * "Daybreak's Bell" (October 10, 2007)
    * "Hurry Xmas" (November 14, 2007)
    * "Drink it Down" (April 2, 2008)
    * "Nexus 4"/"Shine" (August 27, 2008)
    * BLESS (2010-01-27)


Grupės nariai:

Vokalas: hyde

Gitara: ken

Bosas: tetsu

Būgnai: yukihiro

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
L'Arc~en~Ciel
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: L-
Pereiti į: