PortalrodiklisDUKIeškotiNarių sąrašasVartotojų grupėsRegistruotisPrisijungti

Share | 
 

 Matenrou Opera

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Matenrou Opera   Antr. 12 20, 2011 11:56 am

    oficialus puslapis: Matenrou Opera
    Žanras: Visual kei/ Rock/ symphonic metal
    Susikūrė: 2007
    Pavadinimas japoniškai: 摩天楼オペラ
    Kompanija: Sherow Artist Society


Diskografija:
    2009.06.24 ANOMIE [Albumas]
    2009.03.25 acedia [ Maxi-Singlas ]
    2008.12.17 LAST SCENE [ Maxi-Singlas ]
    2008.09.24 Spectacular [ Singlas ]
    2007.04.05 alkaloid showcase [ Singlas ]
    2008.05.14 GILIA [ Mini-Albumas ]
    2008.05.03 Ruriiro de egaku niji [ Singlas ]
    30.10.2007 Sara [ Singlas ]


Grupės nariai:

Vokalas: Sono
kraujo grupė: O
Gimimo data: 12/18

Gitara: Anzi
kraujo grupė:B
Gimimo data: 2/24

Bosas: Yo
kraujo grupė: A
Gimimo data: 10/30

Būgnai: Yu
kraujo grupė: O
Gimimo data: 7/29

Teclado: Ayame
kraujo grupė: B
Gimimo data: 8/28

PV:



Paskutinį kartą redagavo hoshii, Sk. 07 29, 2012 4:35 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
Svečias
Svečias



RašytiTemos pavadinimas: Re: Matenrou Opera   Antr. 12 27, 2011 9:21 pm

Vieną gražią dieną aš nuvyksiu į jų koncertą arba kitaip aš nesu appl-!!! xDD
Bliot!
Atgal į viršų Go down
dynce
Japonas
avatar

Pranešimai : 324
Taškai : 347
Reputacija : 22
Prisijungė : 2011-12-22
Amžius : 25
Miestas : Šiauliai/ Žagarė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Matenrou Opera   Antr. 12 27, 2011 9:48 pm

Man labai sunkiai susiklausė vokalisto balsas dabar tai neblogai sueina gerų dainų jie turi...
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Sponsored content




RašytiTemos pavadinimas: Re: Matenrou Opera   

Atgal į viršų Go down
 
Matenrou Opera
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: M-
Pereiti į: