PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Charlotte

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Charlotte   Antr. 12 20, 2011 11:21 am

    oficialus puslapis: Charlotte
    Žanras: Oshare kei/J-rock
    Susikūrė: 2001m.
    Japoniškai: しゃるろっと


Diskografija:
    2009-05-13 Sekaijuu de ichiban taisetsu na mono/My Name is Puutarou [singlas]
    2008-11-05 Itadakimasu [singlas]
    2007-05-02 Sharudenashi Blues ~Namida to Warai no Shugaku Ryoko~ Shibuban[DVD]
    2007-05-02 Sharudenashi Blues ~Namida to Warai no Shugaku Ryoko~ Taniban [DVD ]
    2006-12-13 Sharudenashi Blues [albumas]
    2006-12-13 Sharudenashi Blues [albumas]
    2006-09-06 Yokohama Love Story / Diamond Busaiku [singlas]
    2006-09-06 Yokohama Love Story / Diamond Busaiku B [singlas]
    2006-09-06 Yokohama Love Story / Diamond Busaiku A [singlas]
    2006-04-09 Shinban : Bangumi hajimaru tte hontou desu ka !? [DVD]
    2005-12-11 Osharu no Gakkou Futatsu Goukan [albumas]
    2005-08-10 Osharu no Gakkou Ichi Goukan [albumas]
    2005-04-01 Ryuunen Kettei [mini-albumas]
    2005-01-08 Natsuyasumi no Omoide ga Oppai - Saigo no XX Happyo (Yoko Ban) [DVD]
    2005-01-08 Natsuyasumi no Omoide ga Oppai - Saigo no XX Happyo (Hama Ban)[DVD]
    2004-11-28 Zy. FORCE Vol.2 [DVD ]
    2004-05-14 Koi shinbou mansee!! [maxi-singlas]
    2004-01-01 Gakuen jigoku [mini-albumv
    2003-12-05 Zy. FORCE Vol. 1 [DVD]
    2003-09-24 Shock Edge 2003 [albumas]
    2003-08-21 Otona no kijun-2 [ maxi-singleas]
    2003-07-21 Otona no kijun [maxi-singlas]
    2003-05-21 Yokohama Love Story 2 [maxi-singlas]
    2003-04-21 Yokohama Love Story [maxi-singlas]
    2003-03-14 LOOP OF LIFE III [albumas]
    2003-01-25 HYSTERIC MEDIA ZONE IV [albumas]
    2002-09-26 B kyuu idol densetsu [maxi-singlas]
    2002-02-13 Oyuugi Tape [demo]
    2001-05-26 Charlotte [demo ]


Grupės nariai:

Vokalas:Kazuno R.I.P

Gitara:Touya

Gitara:Mitsujou

Bosas:Ruka

Būgnai:Takane

PV:


Paskutinį kartą redagavo hoshii, Tr. 08 01, 2012 10:02 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Charlotte   Tr. 12 28, 2011 11:21 am

nepatikėsit kaip aš ašarojau kai numirė Kazuno!!!!!!!!!! Jie tokie fainučiai buvo, ir reikėjo numirti, dar net nesupratau kdl taip te nutiko

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
Svečias
Svečias



RašytiTemos pavadinimas: Re: Charlotte   Tr. 12 28, 2011 11:25 am

Kazuno lygtais sirgo. Grupė nusprendė išsiskirti, nes nebeturi prasmės tęsti veiklos... Aš mylėjau ir mylėsi juos!
"GO BUAIKU" mane visados pralinksmindavo savo žodžiais.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content




RašytiTemos pavadinimas: Re: Charlotte   

Atgal į viršų Go down
 
Charlotte
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: