PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Calmando Qual

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Calmando Qual   Antr. 12 20, 2011 11:15 am

    Oficialus puslapis: Calmando Qual
    Žanras: Industrial / Rock / Gothic
    Susikūrė: 2001
    Japoniškai: カルマンド クヴァール


Diskografija:
    2008-04-02 FATHER-MOTHER [albumas]
    2007-03-17 Darkest Labyrinth [albumas]
    2006-12-31 Twisted Clock [albumas]
    2006-06-21 GALACTiKA Vol.22 [DVD ]
    2006-05-06 Mikkai [maxi-singlas]
    2005-12-28 mechanical mix with unjust blood [albumas]
    2005-08-03 Heretical God [albumas]
    2005-03-23 Inner Trip [DVD ]
    2004-08-11 MORAL POLLUTION [maxi-singlas]
    2004-04-04 [silent] [maxi-singlas]
    2003-08-10 Neo+Bible daisan shouhaifu CD [singlas]
    2003-05-07 Killer Fiction [mini-albumas]
    2002-06-21 HYSTERIC MEDIA ZONE III [albumas]
    2002-06-17 Kousatu sareta risou to akai heya [demo]
    2001-12-19 vision [demo]


Grupės nariai:
Vokalas:Hibiki
Gitara: Tak
Bosas: Kenka

Būgnai: Kiri [padedantis narys]

Ex-nariai:
Klavišiniai: Tasc [2001 / 2008 ]
Būgnai: MAYA [2001 / 2005 ]
Būgnai: Sio [2006 / 2007 ]

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Calmando Qual
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: