PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 CELLT

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: CELLT   Antr. 12 20, 2011 11:09 am

    oficialus puslapis: CELLT
    Žanras: Visual kei
    Susikūrė: 2004m.
    Japoniškai: ケルト


Diskografija:
    Singlai:
    2009.07.12 "A [WISH] OF STARDUST "
    2009.03.18 "桜Chronicle "
    2008.01.30 "Candy Monst[a]r - Pink"
    2008.01.30 "Candy Monst[a]r - Yellow"
    2006.08.16 "Hakanai inori namida ni sabi bite "
    2005.11.17 "Honey"
    2007.03.21 "Meiryou Moment "
    2006.03.14 " Paradise"
    2006.12.13 " Ai kuni "

    Albumai:
    2007.08.01 "In The Future"
    2007.08.01 "In The Past"

    Onibus:
    2006 "Shock Edge "
    2007.02.01 "V.A Cannon Ball Vl.3"


Grupės nariai:

Vokalas: Kyoto
Gimimo data:12/8
ūgis:16?

Gitara: Kasumi
Gimimo data:9/6
ūgis:?

Gitara: Kokoro
Gimimo data:11/27
ūgis:1,70m

Bosas: Mito
Gimimo data: 4/30
ūgis:170

Būgnai: Mero
Gimimo data:2/7
ūgis:180

PV:

Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
CELLT
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: