PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 cali≠gari

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: cali≠gari   Antr. 12 20, 2011 11:09 am

    Žanras: Eroguro Kei
    Susikūrė:1993
    Išsiskyrė:2003
    Grįžo į sceną:2009
    Japoniškai: カリガリ


Diskografija:
    ≠ (2010-03-17) [mini-albumas]
    10 (2009.08.26) [ Albumas ]
    cali≠gari no sekai (2009.05.20) [ Albumas ]
    Kyuu (2003.09.21) [ Albumas ]
    Good bye. (2003.06.22) [ Albumas ]
    8 (2003.03.05) [ Albumas ]
    seishun kyousoukyoku (2003.02.21) [ Maxi-Singlas ]
    shitasaki 3-PUN SIZE (2002.10.30) [ Maxi-Singlas ]
    Dai 2 Jikkenshitsu - Kaitei Ban (2002.07.17) [ Albumas ]
    Dai 7 Jikkenshitsu (2002.04.04) [ Albumas ]
    Cali Gari Janai Janai (T_T) (2001.12.20) [ Albumas ]
    Dai 6 Jikkenshitsu (2001.07.21) [ Albumas ]
    saikyouiku (2001.01.01) [ Albumas ]
    BLUE FILM (200.07.07) [ Albumas ]
    kimi ga saku yama (2000.05.05) [ Maxi-Singlas ]
    dai 4 jikkenshitsu (kaiteiban) (2000.01.27) [ Albumas ]
    dai 5 jikkenshitsu (1999.06.27) [ Albumas ]
    dai 4 jikkenshitsu (hosokuban) (1998.12.12) [ Singlas ]
    dai 4 jikkenshitsu (1998.12.12) [ Albumas ]
    dai 3 jikkenshitsu (kaiteiban) (1998.10.10) [ Mini-Albumas ]
    dai 3 jikkenshitsu (1998.06.06) [ Mini-Albumas ]
    oyasumi nasai (1997.08.30) [ Demo]
    outo (1997.08.21) [ Demo]
    dai 2 jikkenshitsu (1996.08.17) [ Demo ]
    sennou (1994.05.15) [ Demo ]
    dai 1 jikkenshitsu (1994.01.28) [ Demo ]


Grupės nariai:
Vocal: Ishii Shuuji
Guitar: Ao
Bass: Kenjirou
Drums: Makoto

Ex-nariai:
Vokalas: Kureiju [1993]
Vokalas: Shin [1995]
Vokalas: Shuji [2000]
Bosas: Keiji [1996]
Bosas: Kazuya [1995]
Būgnai: Katsumi [1999]

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
cali≠gari
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: