PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Ghost

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Ghost   Antr. 12 20, 2011 11:04 am

    žanras: visual kei
    Susikūrė: 2004
    Išsiskyrė: 2007


Diskografija:
    2007.12.12 The best of GHOST [Albumas]
    2007.29.08 Blue Cloud [Singlas]
    2007.29.08 Akai kumo [Singlas]
    2007.06.27 DEAD or DEAD - Silence of Species [Singlas]
    2007.06.27 DEAD or DEAD - Creature Eden...to sadness-[Singlas]
    2006.06.20 Tsumi no Batsu [Albumas]
    2006.08.23 Kuchihateta Kumo no Su no Shiro [Singlas]
    2006.05.10 FOR DEAR [Maxi-singlas]
    2005.12.21 Bi-zarre Collector [Albumas]
    2005.05.10 Kousoku no Kan [Singlas]
    2004.12.15 Higyaku no Shiro [Singlas]


Grupės nariai:
Vocals: Kousei
Guitar: Yura
Bass: Zero
Drums: Kisara
PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Ghost
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Dvasių užkalbėtoja / Ghost Whisperer

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: G-
Pereiti į: