PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 15JAM

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: 15JAM   Pir. 12 19, 2011 2:25 pm


    Žanras: J-POP
    Debiutas: 2003m.
    Oficialus tinklapis: 15JAM


Apie atlikėją:
    2003.03 Mergina laimėjo apdovanojimą už geriausią debiutinį albumą.
    2004m. Rully įrašė dainą "Manmaru"(kovą) ir išleido singlą(liepos mėnesį).
    2005.01 Prie Rully prisidėjo keili nauji nariai, tačiau būgnininkas ir gitaris tas nusprendė palikti grupę ir Rully ir Aiko tapo duetu.
    2005.02. prisijungė naujas būgnininkas ir gitaristas.
    2005.12 Grupė išleido savo pirmąjį maxi-singlą "Dokkoi".
    2006m. Visi vaikinai paliko grupę, Rully tapo solo atlikėja.
    2007m Aiko vėl prisijungė prie Rully. Taip pat prisijungė klavišininkas Tomo ir naujas būgnininkas Ayaka.
    2008.01 Rully tapo soliste, o kiti grupės nariai tiesiog palaikančiais nariais.


Diskografija:

2009-03-15 "Strawberry machine" Albumas
2007-03-03 "Ichigo ichie" Albumas
2006-09-15 "CHU☆ING (Reissue)" Mini-albumas
2005-12-09 "Dok☆koi" Maxi-singlas
2003-06-24 "CHU☆ING"Mini-albumas


PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
15JAM
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: #-
Pereiti į: