PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Gram∞Maria

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Gram∞Maria   Antr. 12 20, 2011 10:56 am

    oficialus puslapis: Gram∞Maria
    Žanras:Visual kei
    Susikūrė:2003


Diskografija:
    2008.10.29 PLANETARIUM SHOW CASE [ Omnibus ]
    2007.08.28 kimi no inai kuuhaku [ Singlas ]
    2007.09.26 S.M.C [ Omnibus ]
    2006.11.08 Kimi wo omou itoshii yume to, iroaseta mirai to [ Mini-Albumas ]
    2006.09.18 ashita-wo ikiru boku-ga mienai 2nd press [ Maxi-Singlas ]
    2004.xx.xx TAKEFREE -muryouhaifu ongen- [ Other ]


Grupės nariai:
Vokalas: Shi-no
Keyboard: Sayo

padedantys nariai:
Gitara: Omii (ex-ANTI KRANKE)
Gitara: Genki (ex-HONEY DEVIL)
Bosas: Takuma (ex-Ray/Le view/Wyse)
Būgnai: Yasu (PLASMA JET) / Wackey

Ex-nariai:
Gitara: Rai [ support ]
Gitara: Towa [ support ]
Bosas: klala [ support ]
Būgnai: Wackey [ support ]
Gitara: Crono
Gitara: Menou
Bosas: Yuzuriha


Daina:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Gram∞Maria
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Mika
» Apie seriala
» Dulce Maria
» Savaitės telenovelės epizodas

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: G-
Pereiti į: