PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 -OZ-

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
100%
 100% [ 1 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: -OZ-   Pir. 12 19, 2011 1:05 pm

    oficialus puslapis: -OZ-
    Žanras: visual kei
    Susikūrė: 2004m
    Šalis: Japonija

Diskografija:
    2009.05.27 A FACT OF LIFE 20090218 -Territory TOKYO- [ Albumas ]
    2009.04.01 DETOX [ Singlas]
    2009.03.04 VENOM [ Maxi-Singlas ]
    2008.09.03 Spiral [ Singlas ]
    2008.07.30 BULK [ Singlas ]
    2008.04.02 S.I.N [ Singlas ]
    2008.03.05 ATHENA [ Singlas ]
    2007.10.31 elf [ Singlas ]
    2007.05.30 SIX [ Albumas ]
    2006.12.27 Adam's apple [ Singlas ]
    2006.11.22 Eve's apple [ Singlas ]
    2006.03.05 Scene in the misereal [ Singlas ]
    2005.09.29 and to the End... [ Singlas ]
    2005.07.24 Decay... [ Singlas ]



Grupės nariai:

Vokalas: Natsuki
gimimo data: 01.01.
Ūgis: 183cm
Svoris: 60kg
Cigaretės: nerūko

Gitara: Aki
gimimo data: 12.08.
Ūgis: 178 cm
Svoris: 58 kg
Cigaretės: Marlboro box

Gitara: Tama
Gimimo data: 11.29.
Ūgis: 166cm
Svoris: 46kg
Cigaretės: Marlboro soft

Bosas: Nao
gimimo data: 12.23.
Ūgis: 177 cm
Svoris: 57kg
Cigaretės: nerūko

Būgnai: Zukki
gimimo data:04.03
Ūgis: 182 cm
Svoris: 65 kg
Cigaretės: nerūko

PV:
[flash=320,265]http://www.youtube.com/v/52vQjzx6LfA[/flash][flash=320,265]http://www.youtube.com/v/yHekxvuzPSQ[/flash]
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
-OZ-
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: #-
Pereiti į: