PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Cruyff in the bedroom

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
Idechi
Jau kietas
avatar

Pranešimai : 287
Taškai : 465
Reputacija : 26
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27
Miestas : Klaipėda

RašytiTemos pavadinimas: Cruyff in the bedroom   Pir. 12 19, 2011 2:21 pm



Debiutavo: 1998
Žanrai: Japanese Shoegaze
Įrašų Studija: OnlyFeedbackRecord
Šalis: Japonija
Oficialus puslapis
Myspace

Diskografija:
Albumai:
Perfect Silence 2002
Hikari Himawari 2003
Young And Blind 2007
Saudargia 2008
Ukiyogunjou 2010


Singlai:
2nd Ep 2000
3rd Ep 2000
Shoegazer Of Happy Valley Ep 2001
Top Of The World 2001
Carrillon Blue Ep 2002

Grupės nariai:
hata yusuke (vocal,guitar)
sannohe shigekazu (guitar,vocal)
hironaka hideyuki (bass)

Video:


Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Cruyff in the bedroom
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: