PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 0801弐209336

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
Mora
Jau kietas
avatar

Pranešimai : 216
Taškai : 496
Reputacija : 5
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 74

RašytiTemos pavadinimas: 0801弐209336   Antr. 12 20, 2011 7:25 am

Žanras: JRock/VK
Susikūrė: 2009/03
Oficialus puslapis


Diskografija:
2009/06/02 雨の日、スコープから見た君の笑顔。(live ver.)
2009/06/16 [L,S,D] (DVD singlas)
2009/09/09 3gのL,S,D (DVD singlas)
2009/09/15 室温13℃職業死神。(live ver.)
2009/12/30 渋谷が大嫌いです (singlas)
2010/03/15 其Re:いケ!ぜろはち君!!
2010/03/17 『元カノからの逃れ方。』 (mini albumas)
2010/06/25 増田ゲーム
2010/06/30 携帯撲滅委員会 (maxi singlas)
2010/06/30 元カノからの逃れ方。セカンドプレス盤 (mini albumas)
2010/10/06 暴飲暴食のキミとパズルルーム (maxi singlas)
2011/01/05 (0120)
2011/05/11 『さりげなく終電を逃せ!』 (maxi singlas)
2011/11/30 神崎真琴ダブルチョコレートストロベリー添え (maxi singlas)


Nariai:

Vokalas: ゆかり-yukari-
Kraujo tipas: 不明
Gimimo data: 6/1


Gitara: 耶月-yazuki-
Kraujo tipas: AB
Gimimo data: 1/4


Gitara: 颯希-satsuki-
Kraujo tipas: AB
Gimimo data: 5/5


Bosas: Sakiya
Kraujo tipas: A
Gimimo data: 6/29


Būgnai: 故-yue-
Kraujo tipas: A
Gimimo data: 12/7


Buvę nariai:

Gitara: 御慶-mitsunori-
Kraujo tipas: O
Gimimo data: 12/5


PV:

Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
0801弐209336
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: #-
Pereiti į: