PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Eccentric agent

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Eccentric agent   Antr. 12 20, 2011 12:09 am

    Oficialus puslapis: And- Eccentric agent
    Žanras: visual kei/J-rock
    Debiutas:2007
    Kitas pavadinimas: AND
    Pavadinimas japoniškai: アンド
    Šalis: Japonija


    Diskografija:

Singlai:
    2007/10/10 Sensen Fukoku
    2008/02/13 -S kyuu ninmu-
    2008/05/28 Tokage
    2008/12/10 Jack the Ripper
    2009/03/25 『ブラック アウト』
    2009/05/27 『白梅香』 [
    2009/07/08 『ギャング 5〔five〕』
    2010/03/10 『煉獄 』
    2010-12-29 [BLINDNESS A-Type]

Albumai:
    2009/11/11 『-&-(初回盤)』


Grupės nariai:

Vokalas: Ikuma
Kraujo grupė: 0
Gimimo data: 10/24
Ūgis: 164

Gitara: Kili
Kraujo grupė: 0
Gimimo data: 09/08
Ūgis: 182

Gitara: PECO
Kraujo grupė: B
Gimimo data: 09/10
Ūgis: 171

Bosas: Ken
Kraujo grupė: B
Gimimo data: 08/08
Ūgis: 178

Būgnai: Kaji
Kraujo grupė: O
Gimimo data: 10/03
Ūgis: 181

Ex-Nariai:
Būgnai: Suzune (2007-2010)
Spoiler:
 

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Eccentric agent
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: E-
Pereiti į: