PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 EAT YOU ALIVE

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: EAT YOU ALIVE   Antr. 12 20, 2011 12:09 am

    oficialus puslapis: EAT YOU ALIVE
    žanras: visual kei/J-Metal
    susikūrė: 2006
    Japoniškai: イートユーアライブ


Diskografija:
    2008.06.18 "JENNIFER /Hanamizuki " [singlas]
    2007.10.10 "Shock Edge'07 " [Omnibus ]
    2007.07.18 išleido singlą "Silent Death" [singlas]
    2006.11.01 "a counter feit heart and my true intentions MOSQUITO" [Albumas]
    2006.04.22 "The light of Destruction and The darkness is Behind" [singlas]


Grupės nariai:

Vokalas: Hiro

Gitara: Ryouhei

Bosas: Kendi

Būgnai: Makoto

Daina:


Paskutinį kartą redagavo hoshii, Tr. 08 01, 2012 9:08 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
Svečias
Svečias



RašytiTemos pavadinimas: Re: EAT YOU ALIVE   Antr. 12 27, 2011 8:50 pm

Buvo toks nevykęs įvykis kuris mane išdūrė ir nuliūdino. Arba buvo mano nesusipratimas...
Kadaise man taip susišvietė, kad jie eina išsiskirti ir jau po laiko ,kai jau buvau susitaikiusi su tuo kažkaip man jie užkliuvo, nes PV išleido o.O'

O aš jau galvojau, kad jie jau išsiskyrė! Tooookia laiminga buvau verkti
Gal tai buvo tik koks 2010m. balandžio pokštas ar kas....
Atgal į viršų Go down
dynce
Japonas
avatar

Pranešimai : 324
Taškai : 347
Reputacija : 22
Prisijungė : 2011-12-22
Amžius : 25
Miestas : Šiauliai/ Žagarė

RašytiTemos pavadinimas: Re: EAT YOU ALIVE   Antr. 12 27, 2011 8:55 pm

tikriausiai užkabino mane gitaristas kurio vardo nežinau ir nesugebu perskaityt>< su savo gražioms tatoo... o Kai paklausiau įsimylėjau labai jie geručiai
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Sponsored content




RašytiTemos pavadinimas: Re: EAT YOU ALIVE   

Atgal į viršų Go down
 
EAT YOU ALIVE
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: E-
Pereiti į: