PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 exist†trace

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
100%
 100% [ 1 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: exist†trace   Antr. 12 20, 2011 12:06 am

    oficialus puslapis: exist†trace
    Žanras: Visual kei/ Alternative metal/ Melodic death metal/ Gothic metal
    Susikūrė: 2003m.
    Japoniškai: イグズィストトレイス
    Kompanija: Sequence Records, Monster's inc.
    Šalis: Japonija/ Tokyo


Diskografija:
  • Albumai ir EP:
    Annunciation -The Heretic Elegy- (12. 13, 2006)
    Demented Show (11.9, 2007)
    Vanguard -Of the Muses- (04. 22, 2009)
    Ambivalent Symphony (10.21, 2009)
    Recreation Eve (11.19, 2008)


  • Singlai:
    Ambivalence (08. 28, 2005)
    Funeral Bouquet (02. 2, 2006)
    Riot (06. 17, 2006)
    Liquid (06. 18, 2007)


  • Demo:
    Hai no Yuki (灰ノ雪) (02. 22, 2004)
    Kokumu (黒霧) (06. 1, 2004)



  • Omnibus:
    Drive Up!! vol. 1 (04.15, 2005) Corrosion
    SUMMIT 03 (11.29, 2006) Mabushii Hodo no Kurayami no Naka de (眩しい程の暗闇の中で)


Grupės Narės:
Vokalisiė:Jyou
Gitaristė:Omi
Gitaristė:Miko
Bosistė:Naoto
Būgnininkė: Mally

PV:


Paskutinį kartą redagavo hoshii, Tr. 08 01, 2012 9:08 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
dynce
Japonas
avatar

Pranešimai : 324
Taškai : 347
Reputacija : 22
Prisijungė : 2011-12-22
Amžius : 25
Miestas : Šiauliai/ Žagarė

RašytiTemos pavadinimas: Re: exist†trace   Antr. 12 27, 2011 9:07 pm

eh mano mielosios mano pirmoji jrock meilė dainas: Water, judea ir liquid nuo pirmų dienų jų klausimo iki dabar mano grojaraštyje. Tai viena geriausiu merginų grupių Vk pasaulyje... nors True albumas labai mane nuvylė su tokiu Jyou balsu ir tokiu geru pojūčiu sunkiai muzikai gėda išleist tokį albumą><
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
exist†trace
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: E-
Pereiti į: