PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 exist†trace

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
100%
 100% [ 1 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: exist†trace   Antr. 12 20, 2011 12:06 am

    oficialus puslapis: exist†trace
    Žanras: Visual kei/ Alternative metal/ Melodic death metal/ Gothic metal
    Susikūrė: 2003m.
    Japoniškai: イグズィストトレイス
    Kompanija: Sequence Records, Monster's inc.
    Šalis: Japonija/ Tokyo


Diskografija:
  • Albumai ir EP:
    Annunciation -The Heretic Elegy- (12. 13, 2006)
    Demented Show (11.9, 2007)
    Vanguard -Of the Muses- (04. 22, 2009)
    Ambivalent Symphony (10.21, 2009)
    Recreation Eve (11.19, 2008)


  • Singlai:
    Ambivalence (08. 28, 2005)
    Funeral Bouquet (02. 2, 2006)
    Riot (06. 17, 2006)
    Liquid (06. 18, 2007)


  • Demo:
    Hai no Yuki (灰ノ雪) (02. 22, 2004)
    Kokumu (黒霧) (06. 1, 2004)



  • Omnibus:
    Drive Up!! vol. 1 (04.15, 2005) Corrosion
    SUMMIT 03 (11.29, 2006) Mabushii Hodo no Kurayami no Naka de (眩しい程の暗闇の中で)


Grupės Narės:
Vokalisiė:Jyou
Gitaristė:Omi
Gitaristė:Miko
Bosistė:Naoto
Būgnininkė: Mally

PV: