PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Ellegarden

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Ellegarden   Antr. 12 20, 2011 12:06 am

    Oficialus puslapis: Ellegarden
    Žanras: Punk rock, Alternative rock, Rock
    Susikūrė: 1998
    Sustabdė savo veiklą: 2008
    Kompanija:Growing Up Inc./Dynamord, Denka Secca, Nettwerk (North American label)
    Šalis: Japonija/ Chiba


    Diskografija:

Singlai:
    2006-08-09 Salamander
    2005-12-07 Space Sonic
    2004-11-03 Missing
    2003-11-12 Jitterbug
    2002-02-20 Yubiwa
    2001-10-12 Bare Foot

Albumai:
    2008-07-02 ELLEGARDEN BEST 1999-2008
    2006-11-08 ELEVEN FIRE CRACKERS
    2005-04-20 RIOT ON THE GRILL
    2004-05-26 Pepperoni Quattro
    2003-07-02 BRING YOUR BOARD!!
    2002-10-16 My Own Destruction
    2002-04-03 DON'T TRUST ANYONE BUT US
    2001-05-00 ELLEGARDEN

DVD:
    2009-04-08 2008.09.07 STUDIO COAST
    2007-10-24 ELEVEN FIRE CRACKERS TOUR 06-07 - AFTER PARTY
    2006-08-09 Doggy Bags
    2005-04-20 Bad For Education TOUR LAST BOOTLEG
    2004-05-26 BRING YOUR BOARD!! TOUR -BOOTLEG II-
    2003-07-02 MY OWN DESTRUCTION TOUR BOOTLEG

Grupės nariai:
Vokalas/ Gitara:Hosomi Takeshi
Gitara:Ubukata Shinichi
Bosas:Takada Yuichi
Būgnai:Takahashi Hirotaka

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Ellegarden
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: E-
Pereiti į: