PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 EllDorado

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: EllDorado   Antr. 12 20, 2011 12:03 am

    žanras:visual kei
    Susikūrė: 1999
    Išsiskyrė: 2004
    Japoniškai: エルドラード


Diskografija:
    11/08/2004 "FREEDOM" [Albumas]
    12/05/2004 "Refrain" (Yuuki version) [Maxi-Singlas ]
    04/02/2004 "Refrain "(Tomo version) [Maxi-Singlas ]
    05/01/2004 "Refrain" (Shunsuke version) [Maxi-Singlas ]
    25/06/2003 "FLYING DRAGON" [Albumas]
    21/12/2002 "Moment" [Maxi-Singlas ]
    25/09/2002 "SILENCE" [Albumas]
    24/04/2002 "BIRTH" [Albumas]
    28/11/2001 "AULA" [Albumas]
    25/07/2001 "EGOISM 2nd press" [Mini-albumas]
    21/03/2001 "Egoism " [Mini-Albumas]
    12/08/0000 "Tensei no Tsubasa" [Demo]
    24/02/1999 "Shinbatsu to kaikisen" [Maxi-Singlas ]
    25/09/1999 "Kisaragi" [Maxi-Singlas ]


Grupės nariai:
Vokalas: UK
Gitara: Yuuichi
Gitara: Tomohiro Katakura
Bosas: Shunsuke
Būgnai: Shoki

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
EllDorado
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: E-
Pereiti į: